Esenciální olej z ambrette se získává z vyzrálých semen léčivé rostliny, která patří do čeledi Malvaceae. Je známý především svou zajímavou a velmi smyslnou vůní, která je velmi podobná přírodnímu pižmu a je považována za jeho rostlinnou náhradu. Olej zraje několik měsíců ,, během nichž získává svou charakteristickou bohatou a hlubokou vůni. Používá se v kvalitních parfémech a toaletních vodách , a hodí se nejen k vytváření elegantních vůní pro domácnost. Ambrette olej – vlastnosti Při vnějším použití... Celý popis
Koupit za 583 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
86 %
Esenciální olej Bilovit Ambrette - 10 ml
Doprava:
100 Kč
Skladem
583 Kč
Koupit za 583 Kč
Popis
Esenciální olej z ambrette se získává z vyzrálých semen léčivé rostliny, která patří do čeledi Malvaceae. Je známý především svou zajímavou a velmi smyslnou vůní, která je velmi podobná přírodnímu pižmu a je považována za jeho rostlinnou náhradu. Olej zraje několik měsíců ,, během nichž získává svou charakteristickou bohatou a hlubokou vůni. Používá se v kvalitních parfémech a toaletních vodách , a hodí se nejen k vytváření elegantních vůní pro domácnost. Ambrette olej – vlastnosti Při vnějším použití , olej přináší úlevu od kožních problémů ( nadměrné suchosti , alergií a vyrážek ) , a při použití během masáže zlepšuje krevní oběh a pomáhá zmírnit záněty - doporučuje se zejména při bolestech svalů a revmatických potížích ( otoku , ztuhlosti ) . Podle výzkumu , má produkt TiB baktericidní účinek - bezpečně bojuje s mnoha mikroorganismy , a může být užitečný při prevenci infekce drobných ran , odřenin a škrábanců. Ambrette olej je prostředek, který snižuje pocity úzkosti a stresu , podporuje relaxaci a dobrou náladu. Je to přírodní afrodiziakum a navozuje příjemnou atmosféru. Zmírňuje únavu a eliminuje bolesti hlavy , a reguluje krevní tlak. V aromaterapii je považován za produkt, který napomáhá klidu a koncentraci – nejen během meditace. Dobře se mísí s jinými extrakty , a dodává jim tajemnou , orientální vůni. Ačkoli má intenzivní a komplexní vůni ,, dobře funguje jako základ ,, ale také jako fixativum pro jemnější , těkavé vonné tóny. Původ suroviny: Muškátový meloun se přirozeně vyskytuje v tropickém podnebí jihovýchodní Asie a Austrálie. INCI: Hibiscus Abelmoschus Oil Účinek: an TiB antibakteriální , uklidňující , zklidňující Vůně: pižmová , dřevitá , jemná květinová vůně Barva: světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: k masáži , do koupele , do difuzéru Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití , proveďte lokální test. Nepoužívejte v případě jakýchkoli ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti , těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: neroli , růžový strom , santalové dřevo , kopaiba