Esenciální olej z italského květu se získává z rostliny zvané Helichrysum italicum ,, která se přirozeně vyskytuje ve Středomoří a v jižní Evropě. K výrobě extraktu se používá metoda parní destilace zelených částí této vytrvalé rostliny. Tento proces by měl být proveden nejpozději do 24 hodin po sklizni ,, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita oleje. Italský květ se používá v aromaterapii ,, přírodní medicíně a konvenčních terapiích. Olej z Helichrysum Italicum – vlastnosti Helichrysum Italicum má... Celý popis
Koupit za 493 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Esenciální olej z italského květu se získává z rostliny zvané Helichrysum italicum ,, která se přirozeně vyskytuje ve Středomoří a v jižní Evropě. K výrobě extraktu se používá metoda parní destilace zelených částí této vytrvalé rostliny. Tento proces by měl být proveden nejpozději do 24 hodin po sklizni ,, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita oleje. Italský květ se používá v aromaterapii ,, přírodní medicíně a konvenčních terapiích. Olej z Helichrysum Italicum – vlastnosti Helichrysum Italicum má antimikrobiální vlastnosti – zastavuje růst a vývoj virů , bakterií a plísní , čistí a podporuje hojení ran. Bojuje proti infekcím , zejména proti těm, které jsou doprovázeny silným kašlem a rýmou. Podle nových výzkumů , olej zmírňuje příznaky kožních alergií. Při lokálním použití , snižuje záněty svalů a kloubů , a poskytuje úlevu od bolesti. Olej je vhodný pro problematickou pokožku – je velmi účinný při léčbě akné a jizev po akné ,, čistí a tonizuje pokožku. Je to skvělé řešení pro dermatologické problémy postihující větší plochy těla – několik kapek oleje a vana teplé vody jsou nejen způsobem, jak relaxovat, ale také jak dosáhnout krásné a zdravé pokožky. Často se používá při výrobě parfémů , a vyznačuje se komplexní , bohatou vůní – kořeněnou , zemitou , bylinnou , a přesto svěží s jemně sladkými tóny. Aroma snižuje stres a podrážděnost , zlepšuje náladu , podporuje vnitřní klid , uvolňuje a usnadňuje usínání. Ačkoli výzkum dosud plně nepotvrdil léčivé účinky oleje ,, je známo Toda y, že je Enough vhodné používat produkt každý den. Původ suroviny: Helichrysum Italicum roste divoce v oblastech jižní Evropy, kde je klima teplé , mírné. INCI: Helichrysum Italicum Flower Oil Účinek: antimikrobiální , protizánětlivý , relaxační Vůně: svěží , zemitá , bylinná , mírně čajová Barva: světle žlutá Poznámka: základní Doporučené použití: k masáži , do koupele , v difuzéru , k inhalaci Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití proveďte lokální test. Nepoužívejte v případě jakýchkoli ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti , těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: levandule , šalvěj muškátová , kadidlo , jalovec