Esenciální olej z konvalinky je vyráběn z květů vytrvalé rostliny Convallaria majalis. Rostlina, je známá svou krásou, ale má také léčivé vlastnosti. Její první použití je zaznamenáno ve staré čínské lidové medicíně. Když byla rostlina přivezena do Evropy, nálev z konvalinky se rychle stal známým jako „zlatá voda“. Toda y, koncentrovaný olej je k dispozici, a použití tohoto produktu nikdy nebylo tak snadné a... účinné. Olej z konvalinky – vlastnosti Konvalinka je všestranný produkt - zmírňuje záněty,... Celý popis
Koupit za 291 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
86 %
Esenciální olej Bilovit Konvalinka - 10 ml
Doprava:
100 Kč
Skladem
291 Kč
Koupit za 291 Kč
Popis
Esenciální olej z konvalinky je vyráběn z květů vytrvalé rostliny Convallaria majalis. Rostlina, je známá svou krásou, ale má také léčivé vlastnosti. Její první použití je zaznamenáno ve staré čínské lidové medicíně. Když byla rostlina přivezena do Evropy, nálev z konvalinky se rychle stal známým jako „zlatá voda“. Toda y, koncentrovaný olej je k dispozici, a použití tohoto produktu nikdy nebylo tak snadné a... účinné. Olej z konvalinky – vlastnosti Konvalinka je všestranný produkt - zmírňuje záněty, které způsobují bolesti svalů a kloubů (dna, revmatismus), zlepšuje dýchání, redukuje několik druhů bakterií. Pomáhá hojit rány a ekzémy, zabraňuje tvorbě jizev, a zesvětluje stávající jizvy. Zmírňuje bolesti hlavy a má skvělý účinek na paměť a kognitivní funkce. Esenciální olej z konvalinky hluboce vyživuje pokožku, obnovuje její svěžest a vitalitu, z tohoto důvodu je velmi často součástí složení kvalitních produktů pro péči o pleť. Rozjasňuje a zlepšuje tón, stahuje a čistí, redukuje viditelnost pórů a skvrn – stačí přidat několik kapek extraktu do vašich oblíbených produktů. Konvalinka má krásnou, jemnou, podmanivě sladkou a květinovou vůni – proto se běžně používá při výrobě parfémů, často jako hlavní složka vonné směsi. Produkt je oblíbený mezi milovníky aromaterapie, protože vytváří relaxační prostředí – zlepšuje náladu, povzbuzuje, přináší rovnováhu a usnadňuje usínání – a to velmi příjemným způsobem. Původ suroviny RAW: Konvalinka roste přirozeně v oblastech s mírným podnebím. V Polsku se, často vyskytuje v lesích po celé zemi. INCI: Convallaria Majalis Oil Účinek: zklidňující, relaxační, stimulující Vůně: svěží, květinová, travnatá, mírně sladká Barva: světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: pro masáže, do koupele, v difuzéru Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití, proveďte test na malé ploše pokožky. Nepoužívejte v případě ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: šalvěj muškátová, kmín, bazalka, pelargonie