Esenciální olej z myrty se destiluje z vždyzeleného keře známého v botanice jako Myrtus communis ,, který pochází ze středomořských oblastí. Surovinou jsou převážně listy a stonky. Extrakt je ceněn pro své léčivé vlastnosti ,, které odborníci přirovnávají k účinkům eukalyptového oleje ,, ale myrta je mnohem mírnější... což neznamená, že je méně účinná. Myrta olej - vlastnosti Myrta je užitečná při infekcích – snižuje ucpání dýchacích cest (, zejména průdušek a plic ) ,, působí proti tvorbě hlenu... Celý popis

Koupit za 148 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Esenciální olej z myrty se destiluje z vždyzeleného keře známého v botanice jako Myrtus communis ,, který pochází ze středomořských oblastí. Surovinou jsou převážně listy a stonky. Extrakt je ceněn pro své léčivé vlastnosti ,, které odborníci přirovnávají k účinkům eukalyptového oleje ,, ale myrta je mnohem mírnější... což neznamená, že je méně účinná. Myrta olej - vlastnosti Myrta je užitečná při infekcích – snižuje ucpání dýchacích cest (, zejména průdušek a plic ) ,, působí proti tvorbě hlenu a hromadění hlenu , a poskytuje úlevu od kašle. Účinně čistí vzduch od neviditelných ,, ale škodlivých mikroorganismů a přináší osvěžení – nejen během nemoci. Při pravidelném používání , esenciální olej z myrty zlepšuje vzhled pokožky , a lze jej aplikovat lokálně na nedokonalosti nebo jako samostatný přípravek pro péči o pleť, který jemně napíná epidermis a redukuje vrásky. I když je bezpečný ,, jedná se o koncentrovaný přípravek a je třeba dbát na jeho správné naředění. Myrtle se používá hlavně pro léčebné účely ,, ale má také velmi zajímavou vůni – je lehká a svěží ,, snadno v ní rozpoznáte kafr a bylinné tóny ,, stejně jako překvapivou sladkost, která extraktu dodává charakter. Aroma bojuje proti únavě , úzkosti a napětí , dodává energii a podporuje dobré zdraví. Zajímavé je, že nezakrývá , ale eliminuje nepříjemné ( a obvykle obtěžující ) pachy, které mohou kazit atmosféru v každé domácnosti. Původ suroviny: Myrta se přirozeně vyskytuje v oblasti Středozemního moře , Jižní Americe a na Novém Zélandu. INCI: Myrtus Communis Oil Účinek: čistící , osvěžující , uklidňující Vůně: kafr , bylinná svěží Barva: světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: k masáži , do koupele , do difuzéru , k inhalaci Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití proveďte lokální test. Nepoužívejte v případě jakýchkoli ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti , těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: zelená máta , bergamot , zázvor , eukalyptus
Zobrazit více