Esenciální olej z řebříčku se vyrábí parní destilací sušených květů a listů rostliny Achillea millefolium. Tato vytrvalá rostlina je široce rozšířena po celém světě v oblastech s mírným podnebím. Ačkoli celý rod zahrnuje více než 120 druhů ,, nejčastěji se používá řebříček ,, který je v bylinkářství považován za rostlinu „první pomoci“. Zmírňuje fyzickou a duševní únavu , a zároveň nabízí skutečně jedinečnou vůni. Olej z řebříčku – vlastnosti Řebříček vykazuje TiB bakteriální aktivitu , a je známý... Celý popis

Koupit za 466 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Esenciální olej z řebříčku se vyrábí parní destilací sušených květů a listů rostliny Achillea millefolium. Tato vytrvalá rostlina je široce rozšířena po celém světě v oblastech s mírným podnebím. Ačkoli celý rod zahrnuje více než 120 druhů ,, nejčastěji se používá řebříček ,, který je v bylinkářství považován za rostlinu „první pomoci“. Zmírňuje fyzickou a duševní únavu , a zároveň nabízí skutečně jedinečnou vůni. Olej z řebříčku – vlastnosti Řebříček vykazuje TiB bakteriální aktivitu , a je známý především pro svůj pozitivní účinek na hojení ran. Zastavuje krvácení a předchází infekcím ,, čímž přináší okamžitou úlevu. Díky svým protizánětlivým vlastnostem , lze použít na bolavé klouby. Je užitečný během nemoci – pomáhá odstraňovat přebytečné hleny ,, usnadňuje dýchání a stimuluje imunitu. Esenciální olej z řebříčku má také své místo v kosmetice ,, zejména pro mastnou a problematickou pleť – jako přísada do vašich oblíbených produktů nebo jako lokální léčba. Snadno proniká do epidermis – revitalizuje , zjemňuje , stahuje póry a vyhlazuje jemné vrásky. , Buďte však opatrní u citlivé pokožky ,, protože olej , je sice přírodní ,, ale také velmi silný. Produkt stimuluje růst vlasů ,, vyživuje prameny a eliminuje problém s lupy. Kořeněná a bylinná s nádechem kafru , zpočátku osvěžující, s postupem času suchá a dřevitá. Často se používá v aromaterapii , k uvolnění stresu a vyrovnání nálady , podporuje klid a dobré zdraví. Původ suroviny: Vzhledem k tomu, že se vyskytuje od Brita po východní Čínu ,, přesný původ rostliny nebyl určen ,, pouze je známo, že pochází z Eurasie. INCI: Achillea Millefolium Oil Účinek: an TiB baktericidní , osvěžující , zklidňující Vůně: štiplavá , dřevitá , bylinná , ovocná Barva: světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: k masáži , do koupele , v difuzéru , k inhalaci Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití proveďte lokální test. Nevhodné pro děti , těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: cypřiš , rozmarýn , cedr , majoránka
Zobrazit více