Rozmarýnový olej je produkt extrahovaný z rozmarýnového keře. Má antiseptické, tonizující, antibakteriální TiB antirevmatické, antidepresivní a zahřívací vlastnosti. Zmírňuje bolesti hlavy a příznaky únavy. Ovlivňuje nervový systém, zlepšuje myšlenkové procesy a koncentraci. Posiluje imunitní systém. Stimuluje krevní oběh, reguluje krevní tlak a stimuluje srdce. Má silné antiseptické vlastnosti, které se používají při infekcích horních cest dýchacích. Pomáhá zmírnit menstruační potíže a redukuje... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
86 %
Esenciální olej Bilovit Rozmarýn - 30 ml
Doprava:
100 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
Rozmarýnový olej je produkt extrahovaný z rozmarýnového keře. Má antiseptické, tonizující, antibakteriální TiB antirevmatické, antidepresivní a zahřívací vlastnosti. Zmírňuje bolesti hlavy a příznaky únavy. Ovlivňuje nervový systém, zlepšuje myšlenkové procesy a koncentraci. Posiluje imunitní systém. Stimuluje krevní oběh, reguluje krevní tlak a stimuluje srdce. Má silné antiseptické vlastnosti, které se používají při infekcích horních cest dýchacích. Pomáhá zmírnit menstruační potíže a redukuje celulitidu. Rozmarýnový olej - vlastnosti Rozmarýnový olej je vhodný pro použití na pokožku, jako masážní olej, inhalace, koupel nebo oplach. Úspěšně se používá v medicíně a kosmetice. Je vynikající v boji proti kožním infekcím, akné a seborei. Pomáhá při léčbě bakteriálních a virových infekcí krku, dutin, průdušek a plic. Pravidelné používání rozmarýnového oleje posiluje imunitu a chrání imunitní systém. Kromě toho, při použití v aromaterapii, rozmarýnový olej zlepšuje náladu a podporuje zdravý, relaxační spánek. Rozmarýnový olej na vlasy se doporučuje lidem, kteří trpí svěděním pokožky hlavy, mastnými vlasy a lupy. Díky svým antiseptickým vlastnostem, olej čistí pokožku hlavy, stimuluje krevní oběh a vyživuje vlasové kořínky. Upozorňujeme, že koncentrovaný rozmarýnový olej může dráždit pokožku. Měl by se používat zředěný vodou, nosným olejem nebo přidán do hotového kosmetického přípravku. Esenciální olej z rozmarýnu by se neměl požívat, protože může způsobit popálení sliznic. Původ suroviny: Rozmarýn je rostlina, která se pěstuje již tisíce let. Roste hojně v celé oblasti Středomoří. Přesná oblast původu není známa. INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Účinky: antiseptický, zahřívací, tonizující Vůně: svěží, bylinná, sladká, mírně lékárenská Barva: průhledná až světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: pro masáže, pro inhalace, do koupele, v difuzéru Kontraindikace: Může dráždit citlivou pokožku. Nepoužívejte v případě ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: citronella, jalovec, kajenský pepř, majoránka.