Vzácný olej z muškátového šalvěje se vyrábí z byliny muškátového šalvěje Salvia sclarea. Vyznačuje se příjemnou, byť intenzivní zemitou vůní s bylinnými tóny. Díky svému silnému účinku na náladu, který je jedním z nejsilnějších ze všech éterických olejů, se často používá k boji proti depresi a podzimní skleslosti. Je také spojencem žen, které trpí premenstruačním syndromem. Olej z muškátového šalvěje – vlastnosti Olej z muškátového šalvěje eliminuje některé kmeny bakterií, což se může hodit při... Celý popis

Koupit za 423 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vzácný olej z muškátového šalvěje se vyrábí z byliny muškátového šalvěje Salvia sclarea. Vyznačuje se příjemnou, byť intenzivní zemitou vůní s bylinnými tóny. Díky svému silnému účinku na náladu, který je jedním z nejsilnějších ze všech éterických olejů, se často používá k boji proti depresi a podzimní skleslosti. Je také spojencem žen, které trpí premenstruačním syndromem. Olej z muškátového šalvěje – vlastnosti Olej z muškátového šalvěje eliminuje některé kmeny bakterií, což se může hodit při dezinfekci drobných poranění kůže a léčbě Derma tologických infekcí. Produkt je účinný při zmírňování zánětů v těle, a pomáhá snižovat krevní tlak. Má příznivé účinky na pokožku a vlasy, zlepšuje jejich stav a podporuje zdravý vzhled. Při masáži uklidňuje bolavé svaly, zlepšuje krevní oběh a uvolňuje tělo. Olej je obzvláště užitečný během menopauzy, protože účinně zmírňuje její příznaky. Odborníci tvrdí, že při vdechování, má produkt podobné účinky jako estrogen. Olej také zmírňuje křeče, bolestivé pocity a podrážděnost během menstruace. To však neznamená, že je určen pouze pro ženy. Výhody používání produktu ocení každý. Má osvěžující vůni, plnou dřevitých a bylinných tónů. Produkt zlepšuje paměť a koncentraci, a používá se také při emocionálních problémech. Vyvolává pocit uvolnění a viditelně snižuje hladinu stresu, protože účinek oleje je spojen s dopaminem, hormonem štěstí. Původ suroviny RAW: Původ šalvěje muškátové není specifikován. Vyskytuje se hojně v jižní a střední Evropě a západní Asii. INCI: Salvia Sclarea Oil Účinek: afrodiziakum, zmírňuje menstruační potíže, sedativum Vůně: zemitá, bylinná, květinová, mírně ovocná Barva: bezbarvá až světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: pro masáže, do koupele, v difuzéru Kontraindikace: nepoužívejte v případě jakýchkoli ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: santalové dřevo, pelargonie, limetka, kajeput
Zobrazit více