Esenciální olej ze smrku se destiluje z jehličí a někdy i z menších větví smrku černého ( Picea mariana ) . Rostlina se přirozeně vyskytuje v divokých lesích severní části USA a v celé Kanadě. Extrakt je ceněn pro svou nenápadnou vůni a jedinečné vlastnosti. V minulosti , byl používán v duchovních praktikách k očištění a uzdravení - nejen těla ,, ale i mysli. Nicméně , potenciál oleje je mnohem větší. Smrkový olej – vlastnosti Smrk vykazuje TiB bakteriální aktivitu a lze jej aplikovat lokálně k... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
86 %
Esenciální olej Bilovit Smrk - 10 ml
Doprava:
100 Kč
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Popis
Esenciální olej ze smrku se destiluje z jehličí a někdy i z menších větví smrku černého ( Picea mariana ) . Rostlina se přirozeně vyskytuje v divokých lesích severní části USA a v celé Kanadě. Extrakt je ceněn pro svou nenápadnou vůni a jedinečné vlastnosti. V minulosti , byl používán v duchovních praktikách k očištění a uzdravení - nejen těla ,, ale i mysli. Nicméně , potenciál oleje je mnohem větší. Smrkový olej – vlastnosti Smrk vykazuje TiB bakteriální aktivitu a lze jej aplikovat lokálně k uklidnění drobných poranění kůže. Svěží aroma extraktu osvěžuje a podporuje dýchací funkce , eliminuje bolesti hlavy a příznaky problémů s dutinami. Monoterpeny ,, které jsou součástí složení produktu ,, jsou silné antioxidanty – účinně bojují proti volným radikálům ,, kterým je vystaven každý člověk. Při použití během masáže , olej přinese úlevu unaveným , napjatým svalům a bolavým kloubům. Snižuje výskyt celulitidy a čistí pokožku. Jako přísada do koupele , podporuje tělo v období slabosti a infekcí , a při použití v difuzéru posiluje imunitní systém. Smrkový olej vytváří relaxační atmosféru – přináší harmonii a rovnováhu , podporuje pocit bezpečí , ale také se běžně používá při pravidelných poklesech energie. Ačkoli vůně může působit jednoduše , má neuvěřitelnou hloubku. Kromě chladné , dřevité a bylinné lesní vůně , lze jasně cítit ovocné a balzamické tóny ,, které se často vyskytují v přírodě. Podstatou oleje je právě příroda – jak ve vůni, tak v účinku. Původ suroviny: Černá smrčina je rostlina pocházející ze Severní Ameriky. Vyskytuje se od Aljašky po východní oblasti Spojených států. INCI: Picea Mariana Leaf Oil Účinek: relaxační , uklidňující , antibakteriální TiB Vůně: svěží , ostrá , dřevitá , zemitá Barva: průhledná až světle žlutá Poznámka: hlava Doporučené použití: k masáži , do koupele , k inhalaci , v difuzéru. Kontraindikace: nepoužívejte v případě jakýchkoli ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti , těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: čajovník , grapefruit , jalovec , jedle