Ylangový olej je přírodní produkt získávaný z květů stromu ylang-ylang. Má tonizující a antidepresivní účinky. Používá se jako afrodiziakum. Vyrovnává hladinu hormonů. Uvolňuje a podporuje dobrý spánek. Zklidňuje a relaxuje. Pomáhá při poporodní depresi a fyzických nebo psychických poruchách spojených s nedostatkem sebevědomí. Zlepšuje náladu a pohodu. Bojuje proti negativním emocím, jako je hněv nebo úzkost. Na pokožce má čistící a regulační účinek na mazové žlázy. Ylang - ylangový olej - vlastnosti... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
86 %
Esenciální olej Bilovit Ylang-ylang - 30 ml
Doprava:
100 Kč
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Popis
Ylangový olej je přírodní produkt získávaný z květů stromu ylang-ylang. Má tonizující a antidepresivní účinky. Používá se jako afrodiziakum. Vyrovnává hladinu hormonů. Uvolňuje a podporuje dobrý spánek. Zklidňuje a relaxuje. Pomáhá při poporodní depresi a fyzických nebo psychických poruchách spojených s nedostatkem sebevědomí. Zlepšuje náladu a pohodu. Bojuje proti negativním emocím, jako je hněv nebo úzkost. Na pokožce má čistící a regulační účinek na mazové žlázy. Ylang - ylangový olej - vlastnosti Ylangový olej je skvělý pro masáž celého těla v kombinaci s nosným olejem, jako je masážní olej. Je také dobré přidat několik kapek ylangového oleje do prádla. Díky tomu bude naše prádlo dlouho vonět květinovou svěžestí, a spánek v ložním prádle provoněném tímto olejem bude sladký a regenerační. Olej je nepostradatelný pro péči o vlasy a nehty. Dodává jim zdravý lesk a intenzivně je hydratuje. Může se používat jako vlasová voda nebo jako přísada do šamponu nebo kondicionéru. Kromě toho, ylangový olej chrání před UVA a UVB paprsky. Při použití na pokožku a vlasy, je chrání před vysušením a poškozením sluncem. Neneste koncentrovaný ylangový olej na pokožku bez zředění, protože by to mohlo způsobit podráždění. Esenciální olej ylang je vhodný pro vnější použití, ale není určen k vnitřnímu užití. Původ suroviny RAW: Ylang - ylang se vyskytuje v jihovýchodní Asii a severovýchodní Austrálii. INCI: Cananga Odorata Flower Oil Účinek: afrodiziakální, relaxační, uklidňující Vůně: exotická, květinová, sladká, mírně ovocná Barva: světle žlutá až žlutozelená Poznámka: základní Doporučené použití: pro masáže, do koupele, do difuzéru Kontraindikace: nepoužívejte v případě ran nebo podráždění. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: bergamot, růžový strom, may chang, neroli