Esenciální olej z římského heřmánku je známý a oblíbený produkt. Je ceněn po celém světě pro své vonné vlastnosti a jedinečné účinky – při lokálním použití zklidňuje a v aromaterapii uklidňuje. Extrakt se získává z květů (a někdy i pupenů) malé rostliny Anthemis nobilis, metodou parní destilace. Mnoho aspektů jeho účinku bylo vědecky potvrzeno, takže není prostor pro skepticismus. Římský heřmánkový olej – vlastnosti Olej je známý pro své blahodárné účinky na pokožku. Zklidňuje podráždění a zarudnutí,... Celý popis
Koupit za 345 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Esenciální olej z římského heřmánku je známý a oblíbený produkt. Je ceněn po celém světě pro své vonné vlastnosti a jedinečné účinky – při lokálním použití zklidňuje a v aromaterapii uklidňuje. Extrakt se získává z květů (a někdy i pupenů) malé rostliny Anthemis nobilis, metodou parní destilace. Mnoho aspektů jeho účinku bylo vědecky potvrzeno, takže není prostor pro skepticismus. Římský heřmánkový olej – vlastnosti Olej je známý pro své blahodárné účinky na pokožku. Zklidňuje podráždění a zarudnutí, zklidňuje a vyživuje. Působí jako antibakteriální prostředek TiB, dokonale čistí rány a urychluje hojení. Masáž s extraktem minimalizuje nepříjemné příznaky kloubů (, jako je osteoartróza). Římský heřmánek se často vyskytuje ve složení produktů pro péči o pokožku dětí a dospělých. Je vhodný pro všechny typy pleti, podporuje zdravý vzhled, redukuje Derma tózy a povrchové poškození. Při lokálním použití (např. při masáži), odstraňuje lymfatické kongesce a zlepšuje cirkulaci. Lze jej bez problémů použít i v péči o vlasy, kde vlasům dodává svěžest a lesk. Esenciální olej má lehkou, ovocně-bylinkovou vůni s nádechem zeleného jablka. Bojuje proti stresu a negativním emocím, pomáhá při potížích se spánkem, uvolňuje a relaxuje. Stabilizuje emoce a zklidňuje – nejen dospělé, vynikající terapeutické účinky vykazuje i u dětí. Vůně, je sice nepochybně podmanivá, ale také velmi silná, a proto by se měla používat s mírou. Původ suroviny RAW: Heřmánek římský pochází ze západní Evropy a severní Afriky. Je široce pěstován, mimo jiné i v Polsku. INCI: Anthemis Nobilis Oil Účinek: zklidňující, a TiB antibakteriální, uklidňující Vůně: svěží, sladká, ovocná, bylinná Barva: světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: pro masáže, do koupele, v difuzéru, k inhalaci Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití proveďte test na malé ploše. Nepoužívejte v případě ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: bergamot, neroli, myrta, pelargonie