Esenciální olej z růžového stromu se získává z rostliny známé jako růžové dřevo ( Aniba rosaeodora ) ,, která patří do botanické čeledi Laureaceae. Výroba extraktu se vyznačuje nízkým výtěžkem přibližně 5 % ,, což znamená, že ze 100 kg suroviny , se získá méně než 5 kg esenciálního oleje. Jedná se tedy o velmi cenný a žádaný produkt. Po staletí je považován za synonymum sofistikovanosti a luxusu , Toda y a je velmi důležitý v aromaterapii a přírodní medicíně. Růžový olej – vlastnosti Olej je bohatý... Celý popis

Koupit za 382 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Esenciální olej z růžového stromu se získává z rostliny známé jako růžové dřevo ( Aniba rosaeodora ) ,, která patří do botanické čeledi Laureaceae. Výroba extraktu se vyznačuje nízkým výtěžkem přibližně 5 % ,, což znamená, že ze 100 kg suroviny , se získá méně než 5 kg esenciálního oleje. Jedná se tedy o velmi cenný a žádaný produkt. Po staletí je považován za synonymum sofistikovanosti a luxusu , Toda y a je velmi důležitý v aromaterapii a přírodní medicíně. Růžový olej – vlastnosti Olej je bohatý na chemickou látku zvanou linalool ( až 90 % ) ,, díky čemuž je tento produkt vynikající v boji proti patogenním mikroorganismům – bakteriím , virům a plísním. Při použití v difuzéru , podporuje práci a posiluje reakci imunitního systému. Čistí vzduch a zmírňuje příznaky infekce – eliminuje bolesti hlavy a slabost , usnadňuje dýchání. Je vynikajícím doplňkem k masáži. Produkt silně regeneruje a hydratuje , a je podporou při léčbě široké škály kožních onemocnění ,, zmírňuje nejnepříjemnější příznaky (, jako je svědění a citlivost ). Doporučuje se pro snížení výskytu strií ,, jizev a jiných drobných nedokonalostí. Extrakt údajně podporuje lymfatický systém a zabraňuje stagnaci tekutin. Růžové dřevo má osvěžující , sladkou a teplou vůni s dřevitými a kafrovými tóny. UNS Překvapivě , poněkud připomíná vůni růže. Produkt se používá při emoční nerovnováze ,, bojuje proti apatii ,, stresu a úzkosti. Má vynikající terapeutické vlastnosti, ale teplá a smyslná vůně oleje se používá také pro potěšení – v aromaterapii je považován za silné afrodiziakum. Původ suroviny: Růžové dřevo roste v deštných pralesích Jižní Ameriky. INCI: Aniba Rosaeodora Wood Oil Účinek: relaxační , relaxační , zmírňuje příznaky infekcí Vůně: sladká , dřevitá , květinová Barva: bezbarvá až světle žlutá Poznámka: srdce Doporučené použití: k masáži , do koupele , do difuzéru , k inhalaci Kontraindikace: může dráždit citlivou pokožku. Při prvním použití , proveďte lokální test. Nepoužívejte v případě jakýchkoli ran nebo podráždění. Nevhodné pro děti , těhotné a kojící ženy. Vhodné oleje: kadidlo , mandarinka , rozmarýn , ylang ylang
Zobrazit více