Esenciální olej z mrkve 10ml Botanika Čistá hmotnost: 10 ml Přírodní esenciální olej z mrkve s jemnou bylinnou vůní, určený pro kosmetické použití a aromaterapii. Používá se v kosmetických přípravcích a vonných směsích. Vhodný pro kosmetickou péči o pokožku, přispívá k jejímu jemnému a hladkému vzhledu. Funkce: kosmetické použití a aromaterapie. Složení: Daucus Carota Sativa Seed Oil. Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. Nepoužívat neředěný. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Možná individuální... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
93 %
Esenciální olej z mrkve 10ml Botanika
Doprava:
77 Kč
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Popis
Esenciální olej z mrkve 10ml Botanika
Čistá hmotnost: 10 ml
Přírodní esenciální olej z mrkve s jemnou bylinnou vůní, určený pro kosmetické použití a aromaterapii. Používá se v kosmetických přípravcích a vonných směsích.
Vhodný pro kosmetickou péči o pokožku, přispívá k jejímu jemnému a hladkému vzhledu.
Funkce: kosmetické použití a aromaterapie.
Složení: Daucus Carota Sativa Seed Oil.
Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. Nepoužívat neředěný. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Možná individuální intolerance. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Způsob použití: používat pouze zředěný, přidávat do nosných olejů, krémů nebo kosmetických přípravků. Lze použít také v aromalampách a difuzérech.
Skladovací podmínky: skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C, v suchu a chráněném před přímým slunečním zářením.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Země původu: Rusko.
Odpovědná osoba: Extanza Pro s.r.o., Heřmanova 594/52, 170 00 Praha 7 – Holešovice, Česká republika
Čistá hmotnost: 10 ml
Přírodní esenciální olej z mrkve s jemnou bylinnou vůní, určený pro kosmetické použití a aromaterapii. Používá se v kosmetických přípravcích a vonných směsích.
Vhodný pro kosmetickou péči o pokožku, přispívá k jejímu jemnému a hladkému vzhledu.
Funkce: kosmetické použití a aromaterapie.
Složení: Daucus Carota Sativa Seed Oil.
Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. Nepoužívat neředěný. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Možná individuální intolerance. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Způsob použití: používat pouze zředěný, přidávat do nosných olejů, krémů nebo kosmetických přípravků. Lze použít také v aromalampách a difuzérech.
Skladovací podmínky: skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C, v suchu a chráněném před přímým slunečním zářením.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Země původu: Rusko.
Odpovědná osoba: Extanza Pro s.r.o., Heřmanova 594/52, 170 00 Praha 7 – Holešovice, Česká republika