Čokoládový farmář 100% čokoláda bio nealkalizovaná Peru 250 g

95 %
(1 hodnocení)

Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby. Původ – Acopagro, Peru Odrůdy – Trinitario a Criollo Certifikace bio KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001 Bez éček, bez laktózy a bez cukru, samozřejmě. Proces výroby čokolády: – fermentace – 120 hodin – sušení – 7-10 dní ve stínu a na slunci – pražení 104 – 125 stupňů – mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace – čokoláda... Celý popis

Popis

Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie.

100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Jsou to vlastně mechanicky rozdrcené a rozemleté kakaové boby.

Původ – Acopagro, Peru

Odrůdy – Trinitario a Criollo

Certifikace bio KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001

Bez éček, bez laktózy a bez cukru, samozřejmě.

Proces výroby čokolády:
– fermentace – 120 hodin
– sušení – 7-10 dní ve stínu a na slunci
– pražení 104 – 125 stupňů
– mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace
– čokoláda neprošla procesem alkalizace

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2711,2
Energie v kcal 648
Tuky v g 53,55
z toho nasycené tuky v g 32,18
Sacharidy v g 27,2
z toho cukry v g 1,05
Bílkoviny v g 14,32
Sůl v g 0,008

 

Baleno v kompostovatelném sáčku bez plastů.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Čokoládový farmář