Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a... Celý popis
Koupit za 313 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cukrářská výroba I
Doprava:
59 Kč
Skladem
313 Kč
Koupit za 313 Kč
Cukrářská výroba I
Doprava:
zdarma
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
Cukrářská výroba I - L. Bláha, Věra Conková, F. Kadlec
Doprava:
59 Kč
Skladem
323 Kč
Koupit za 323 Kč
Cukrářská výroba I
Doprava:
54 Kč
292 Kč
Koupit za 292 Kč
Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha
Doprava:
99 Kč
Skladem
290 Kč
Koupit za 290 Kč
Popis
Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Parametry
Rok vydání | 2019 |
Nakladatelství | INFORMATORIUM, spol. |
Autor | L. Bláha, Věra Conková, F. Kadlec |
Počet stran | 178 |
Výrobce | Informatorium |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
ISBN | 978-80-7333-137-5 |