Bezlepkové bezvaječné těstoviny Jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava. Příprava: Vařte 9 minut, poté sceďte a podávejte.V případě rozvařených těstovin roste glykemický index a s ním klesá sytivost těstovin. Tip Rýžové těstoviny můžete podávat teplé i studené. Vhodné na salát a zapékání. Výborně chutnají zalité smetanovou nebo zeleninovou omáčkou. Lze je připravit také na sladký způsob. Kolínka můžete polít např. čekankovým nebo datlovým sirupem a nakonec posypat 100% kakaovým práškem.... Celý popis
Koupit za 37 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Natural Jihlava Rýžové těstoviny - kolínka - 300g
Doprava:
69 Kč
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
100 %
Natural Těstoviny rýžové bez lepku kolínka 300g
Doprava:
69 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
100 %
Rýžová kolínka bez lepku 300g, Natural Jihlava
Doprava:
100 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
85 %
Natural Jihlava Rýžové těstoviny kolínka bez lepku 300 g
Doprava:
59 Kč
54 Kč
Koupit za 54 Kč
83 %
Natural Jihlava Natural těstoviny rýžové bez lepku - kolínka 300g
Doprava:
69 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Bezlepkové bezvaječné těstoviny
Jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.
Příprava: Vařte 9 minut, poté sceďte a podávejte.V případě rozvařených těstovin roste glykemický index a s ním klesá sytivost těstovin.
Tip
Rýžové těstoviny můžete podávat teplé i studené. Vhodné na salát a zapékání. Výborně chutnají zalité smetanovou nebo zeleninovou omáčkou. Lze je připravit také na sladký způsob. Kolínka můžete polít např. čekankovým nebo datlovým sirupem a nakonec posypat 100% kakaovým práškem.
Proč rýžové těstoviny? Rýže pomáhá snížit překyselení organismu, je vhodná do diet po střevních potížích. Má nízký obsah sodíku, vyhovuje tedy osobám s vysokým krevním tlakem. Neobsahuje žádný cholesterol.
Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl
Balení: Jednorázový obal
Dostupné gramáže: 300g
Země původu: Vietnam
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.
Příprava: Vařte 9 minut, poté sceďte a podávejte.V případě rozvařených těstovin roste glykemický index a s ním klesá sytivost těstovin.
Tip
Rýžové těstoviny můžete podávat teplé i studené. Vhodné na salát a zapékání. Výborně chutnají zalité smetanovou nebo zeleninovou omáčkou. Lze je připravit také na sladký způsob. Kolínka můžete polít např. čekankovým nebo datlovým sirupem a nakonec posypat 100% kakaovým práškem.
Proč rýžové těstoviny? Rýže pomáhá snížit překyselení organismu, je vhodná do diet po střevních potížích. Má nízký obsah sodíku, vyhovuje tedy osobám s vysokým krevním tlakem. Neobsahuje žádný cholesterol.
Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl
Balení: Jednorázový obal
Dostupné gramáže: 300g
Země původu: Vietnam
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Parametry
| Výrobce | Natural Jihlava |
| Hmotnost balení | 300 g |
| Bio | ano |