Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky MIX 180g Balení obsahuje: - 1x Beef Jerky Teriyaki 60g - 1x Beef Jerky Original 60g - 1x Beef Jerky Sweet and Hot 60g Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Sušené plátky hovězího masa... Celý popis
Koupit za 399 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Jack Link´s Beef Jerky MIX 180g
Doprava:
59 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky MIX 180g
Balení obsahuje:
- 1x Beef Jerky Teriyaki 60g
- 1x Beef Jerky Original 60g
- 1x Beef Jerky Sweet and Hot 60g
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Balení obsahuje:
- 1x Beef Jerky Teriyaki 60g
- 1x Beef Jerky Original 60g
- 1x Beef Jerky Sweet and Hot 60g
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Parametry
| Výrobce | Jack Link's |