Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosá poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce... Celý popis
Koupit za 1 099 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosá poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty. Grappa Triple A Punto G je první grappa na světě vyráběná ze šťavnaté matoliny, čisté, bez chemikálií, původem od výrobců Triple A.
Parametry
| Výrobce | Capovilla |
| Alkohol | 42 % |
| Objem | 0.5 l |
| Země původu | Itálie |
| Druh balení | holá láhev |