Marináda na žebírka 35 g koření byliny Browin Renomovaná značka BROWIN Model 410029 Pečlivě vybrané bylinky a koření – ideální směs, která dodá pokrmům z žebírek vynikající chuť, vůni a vzhled. Pro pečení, grilování, dušení. Ocení ji každý milovník domácího masa a zejména skvěle kořeněných, chutných žebírek. - Lahodná domácí žebírka – dokonale vybraná směs bylin a koření, která podtrhne chuť a vůni žebírek. - Pro žebírka připravovaná různými způsoby – marináda určená pro pečená, grilovaná nebo... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
BROWIN marináda na slaninu 35g
Doprava:
99 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
100 %
BROWIN marináda na slaninu 35g
Doprava:
99 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Popis
Marináda na žebírka 35 g koření byliny Browin
Renomovaná značka BROWIN
Model 410029
Pečlivě vybrané bylinky a koření – ideální směs, která dodá pokrmům z žebírek vynikající chuť, vůni a vzhled. Pro pečení, grilování, dušení. Ocení ji každý milovník domácího masa a zejména skvěle kořeněných, chutných žebírek.
- Lahodná domácí žebírka – dokonale vybraná směs bylin a koření, která podtrhne chuť a vůni žebírek.
- Pro žebírka připravovaná různými způsoby – marináda určená pro pečená, grilovaná nebo dušená žebírka. V každé podobě bude pokrm ochucený tak, jak se vám líbí.
- Bez přidaného glutamátu sodného, cukru a nitritu – vaše oblíbená žebírka budou nyní nejen chutná, ale také zdravější.
- Výkonný produkt připravený k použití – obsah balení (35 g směsi) stačí na přípravu cca. 1 kg lahodných žebírek.
- Rychle a jednoduše – marináda pro rychlé a snadné použití. Žebra stačí natřít olejem a natřít marinádou, aby bylinky a koření mohly začít fungovat.
PAMATUJTE SI!
Směs pečlivě vybraných bylin a koření, díky které pokrmy z žeber získají vynikající chuť, vůni a vzhled.
Tuto marinádu ocení každý milovník domácího masa a zejména skvěle kořeněných, chutných žebírek.
Můžete ji použít na pečení, grilování nebo dušení – v jakékoli formě bude pokrm ochucený tak, jak se vám líbí.
Při výběru naší marinády na žebírka sázíte na vysoce kvalitní ingredience, smíchané v ideálním poměru a také na zdravější menu.
Směs obsahuje dokonale zvolenou dávku soli bez přidaného glutamátu sodného, cukru a nitritu.
Připravte si aromatické a mimořádně chutné masové jídlo – pro rodinu a přátele.
Obsah balení (35 g směsi) vystačí přibližně na přípravu 1 kg lahodných žebírek.
Čistá hmotnost: 35 g – porce na 1 kg
Recept na 1 kg pečených žebírek
Ingredience:
- 1 kg vepřových žeber
- 3 mrkve
- 3 petrželky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 sklenice vody
- 5 polévkových lžic oleje
- 1 op. Marinády na žebírka
- volitelně malé brambory k opečení
Příprava: Žebra důkladně omyjte, abyste odstranili drobné kousky kostiček. Maso natřete 2 lžícemi oleje a marinádou na žebírka.
Nechte působit cca. 12 hodin v ledničce, pod pokličkou. Dobře. 30 minut před pečením vyjměte žebírka z ledničky.
Připravte si zeleninu – oloupejte ji a nakrájejte na ni mrkev, petržel a česnek na plátky a cibuli na peří.
Maso a zeleninu umístěte do pekáče nebo římského hrnce, zalijte dvěma polévkovými lžícemi oleje a dvěma sklenicemi vody.
Vše přikryjte a vložte do letní trouby (ohřáté na cca. 50 °C). Doporučujeme pečení při teplotě 180 °C po dobu 1,5 hodin (s horním a spodním ohřevem a s termocirkulací).
Poté snižte teplotu na 150 °C a pečte ještě v pořádku. 20 minut bez přikrytí. Přesná doba pečení závisí na tloušťce masa. Během pečení kontrolujte, aby se voda úplně nevypařila.
Pokud chcete přidat brambory, nejlépe je blanšírujte v horké vodě po dobu 10 minut a po 1 hodině pečení je vložte do nádoby s žebry.
Složení marinády: nejedovaná sůl, koření (česnek granulovaný, uzená sladká paprika, pepř, pálivá chilli paprika), bylinky (oregano, majoránka), protispékavá látka E 536.
Pozor!
Uchovávejte na suchém místě, nevystavujte přímému UV záření.
Produkt může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů.
DĚLÁNÍ VÍNA
VAŘOVÁNÍ
DESTILÁTY
VAŘENÍ
VÝROBA SÝRA
PEČENÍ
SKLO
METEOROLOGICKÉ STANICE
KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY
ZAHRADA
BROWIN – protože domácí je lepší – BIOWIN
Renomovaná značka BROWIN
Model 410029
Pečlivě vybrané bylinky a koření – ideální směs, která dodá pokrmům z žebírek vynikající chuť, vůni a vzhled. Pro pečení, grilování, dušení. Ocení ji každý milovník domácího masa a zejména skvěle kořeněných, chutných žebírek.
- Lahodná domácí žebírka – dokonale vybraná směs bylin a koření, která podtrhne chuť a vůni žebírek.
- Pro žebírka připravovaná různými způsoby – marináda určená pro pečená, grilovaná nebo dušená žebírka. V každé podobě bude pokrm ochucený tak, jak se vám líbí.
- Bez přidaného glutamátu sodného, cukru a nitritu – vaše oblíbená žebírka budou nyní nejen chutná, ale také zdravější.
- Výkonný produkt připravený k použití – obsah balení (35 g směsi) stačí na přípravu cca. 1 kg lahodných žebírek.
- Rychle a jednoduše – marináda pro rychlé a snadné použití. Žebra stačí natřít olejem a natřít marinádou, aby bylinky a koření mohly začít fungovat.
PAMATUJTE SI!
Směs pečlivě vybraných bylin a koření, díky které pokrmy z žeber získají vynikající chuť, vůni a vzhled.
Tuto marinádu ocení každý milovník domácího masa a zejména skvěle kořeněných, chutných žebírek.
Můžete ji použít na pečení, grilování nebo dušení – v jakékoli formě bude pokrm ochucený tak, jak se vám líbí.
Při výběru naší marinády na žebírka sázíte na vysoce kvalitní ingredience, smíchané v ideálním poměru a také na zdravější menu.
Směs obsahuje dokonale zvolenou dávku soli bez přidaného glutamátu sodného, cukru a nitritu.
Připravte si aromatické a mimořádně chutné masové jídlo – pro rodinu a přátele.
Obsah balení (35 g směsi) vystačí přibližně na přípravu 1 kg lahodných žebírek.
Čistá hmotnost: 35 g – porce na 1 kg
Recept na 1 kg pečených žebírek
Ingredience:
- 1 kg vepřových žeber
- 3 mrkve
- 3 petrželky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 sklenice vody
- 5 polévkových lžic oleje
- 1 op. Marinády na žebírka
- volitelně malé brambory k opečení
Příprava: Žebra důkladně omyjte, abyste odstranili drobné kousky kostiček. Maso natřete 2 lžícemi oleje a marinádou na žebírka.
Nechte působit cca. 12 hodin v ledničce, pod pokličkou. Dobře. 30 minut před pečením vyjměte žebírka z ledničky.
Připravte si zeleninu – oloupejte ji a nakrájejte na ni mrkev, petržel a česnek na plátky a cibuli na peří.
Maso a zeleninu umístěte do pekáče nebo římského hrnce, zalijte dvěma polévkovými lžícemi oleje a dvěma sklenicemi vody.
Vše přikryjte a vložte do letní trouby (ohřáté na cca. 50 °C). Doporučujeme pečení při teplotě 180 °C po dobu 1,5 hodin (s horním a spodním ohřevem a s termocirkulací).
Poté snižte teplotu na 150 °C a pečte ještě v pořádku. 20 minut bez přikrytí. Přesná doba pečení závisí na tloušťce masa. Během pečení kontrolujte, aby se voda úplně nevypařila.
Pokud chcete přidat brambory, nejlépe je blanšírujte v horké vodě po dobu 10 minut a po 1 hodině pečení je vložte do nádoby s žebry.
Složení marinády: nejedovaná sůl, koření (česnek granulovaný, uzená sladká paprika, pepř, pálivá chilli paprika), bylinky (oregano, majoránka), protispékavá látka E 536.
Pozor!
Uchovávejte na suchém místě, nevystavujte přímému UV záření.
Produkt může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů.
DĚLÁNÍ VÍNA
VAŘOVÁNÍ
DESTILÁTY
VAŘENÍ
VÝROBA SÝRA
PEČENÍ
SKLO
METEOROLOGICKÉ STANICE
KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY
ZAHRADA
BROWIN – protože domácí je lepší – BIOWIN
Parametry
| Značka | Browin |
| Výrobce | Browin |
| Hmotnost | 35 g |