BAMBUSOVÝ PARNÍ HRNEC, 2 SÍTKA, KULATÝ, 20 cm – VÝPARNÍK Parní hrnec z bambusového dřeva je čínský kuchyňský přístroj se staletou tradicí. Pokrmy připravované s jeho pomocí neztrácejí nutriční hodnotu a plnou chuť, která při vaření nebo smažení hyne ve vodě a oleji. Parní hrnec je skvělý způsob, jak pečovat o zdraví a štíhlou postavu – umožňuje jednoduchou přípravu nízkotučných pokrmů, které chutnají skvěle a krásně vypadají. Parní hrnec Shi Ba Ling je dvouúrovňový, díky čemuž získáváme dvojitou... Celý popis
Koupit za 463 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
HS Bambusový pařník 20 cm
Doprava:
49 Kč
Skladem
463 Kč
Koupit za 463 Kč
Popis
BAMBUSOVÝ PARNÍ HRNEC, 2 SÍTKA, KULATÝ, 20 cm – VÝPARNÍK
Parní hrnec z bambusového dřeva je čínský kuchyňský přístroj se staletou tradicí. Pokrmy připravované s jeho pomocí neztrácejí nutriční hodnotu a plnou chuť, která při vaření nebo smažení hyne ve vodě a oleji. Parní hrnec je skvělý způsob, jak pečovat o zdraví a štíhlou postavu – umožňuje jednoduchou přípravu nízkotučných pokrmů, které chutnají skvěle a krásně vypadají. Parní hrnec Shi Ba Ling je dvouúrovňový, díky čemuž získáváme dvojitou plochu pro přípravu pokrmů.
- Parní hrnec je odolný vůči vlhkosti a nefouká. Po vyčištění velmi rychle schne
- Při přípravě pokrmů v páře absorbuje vlhkost. To způsobuje, že pokrmy nejsou mokré od přebytečné vody
- Parní hrnec lze nastavit na woku nebo hrnci
- Můžeme připravovat například mořské plody a rybí pokrmy, masové pokrmy, čerstvá i mražená zelenina, japonské knedlíky, dezerty, krupice a rýže
- Zelenina, maso a ryby připravené v páře jsou zdravější, protože neztrácejí své nutriční hodnoty
Způsob použití:
- Sítka používáme v hrncích nebo wocích podobných velikostí
- Před prvním použitím parní hrnec jemně umyjte samotnou vodou
- Při vaření se pokud možno vyhýbáme častému zvedání víka
- Hladina vody by neměla přijít do styku s potravinami
- Zmrazené výrobky typu ryby, maso je třeba před vařením v páře zcela rozmrazit. Zeleninu lze napařovat bez rozmrazování
- V případě delšího vaření je třeba pamatovat na doplňování vody
- Protože je vyroben z přírodního bambusu, bude při prvním odpařování barva vody světle hnědá. Zbarvení však není škodlivé pro zdraví
- Po použití je nutné parní hrnec vyčistit vodou a dobře osušit
- Nemyjte v myčce nádobí
Země původu: Čína
Složení:
Parní hrnec z bambusového dřeva je čínský kuchyňský přístroj se staletou tradicí. Pokrmy připravované s jeho pomocí neztrácejí nutriční hodnotu a plnou chuť, která při vaření nebo smažení hyne ve vodě a oleji. Parní hrnec je skvělý způsob, jak pečovat o zdraví a štíhlou postavu – umožňuje jednoduchou přípravu nízkotučných pokrmů, které chutnají skvěle a krásně vypadají. Parní hrnec Shi Ba Ling je dvouúrovňový, díky čemuž získáváme dvojitou plochu pro přípravu pokrmů.
- Parní hrnec je odolný vůči vlhkosti a nefouká. Po vyčištění velmi rychle schne
- Při přípravě pokrmů v páře absorbuje vlhkost. To způsobuje, že pokrmy nejsou mokré od přebytečné vody
- Parní hrnec lze nastavit na woku nebo hrnci
- Můžeme připravovat například mořské plody a rybí pokrmy, masové pokrmy, čerstvá i mražená zelenina, japonské knedlíky, dezerty, krupice a rýže
- Zelenina, maso a ryby připravené v páře jsou zdravější, protože neztrácejí své nutriční hodnoty
Způsob použití:
- Sítka používáme v hrncích nebo wocích podobných velikostí
- Před prvním použitím parní hrnec jemně umyjte samotnou vodou
- Při vaření se pokud možno vyhýbáme častému zvedání víka
- Hladina vody by neměla přijít do styku s potravinami
- Zmrazené výrobky typu ryby, maso je třeba před vařením v páře zcela rozmrazit. Zeleninu lze napařovat bez rozmrazování
- V případě delšího vaření je třeba pamatovat na doplňování vody
- Protože je vyroben z přírodního bambusu, bude při prvním odpařování barva vody světle hnědá. Zbarvení však není škodlivé pro zdraví
- Po použití je nutné parní hrnec vyčistit vodou a dobře osušit
- Nemyjte v myčce nádobí
Země původu: Čína
Složení: