BIO Čisté Ghí - koncentrovaný máselný tuk ideální jako náhrada másla při vaření, pečení i restování BIO Čisté Ghí je máselný tuk, který se vyrábí přepuštěním másla tak, že se z něj odstraní voda i mléčné bílkoviny. Díky tomu má ghí vyšší kouřový bod než máslo a také delší trvanlivost. Dokonce ho nemusíte skladovat v lednici, protože se při pokojové teplotě nezkazí. Navíc neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein), a je tak vhodné i pro lidi, kteří se těmto složkám vyhýbají. Určitě také oceníte,... Celý popis
Koupit za 389 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
BIO Čisté Ghí - koncentrovaný máselný tuk ideální jako náhrada másla při vaření, pečení i restování
BIO Čisté Ghí je máselný tuk, který se vyrábí přepuštěním másla tak, že se z něj odstraní voda i mléčné bílkoviny. Díky tomu má ghí vyšší kouřový bod než máslo a také delší trvanlivost. Dokonce ho nemusíte skladovat v lednici, protože se při pokojové teplotě nezkazí. Navíc neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein), a je tak vhodné i pro lidi, kteří se těmto složkám vyhýbají. Určitě také oceníte, že je v nejvyšší BIO kvalitě.
Máselný tuk ghí, nazývaný také ghee, je výbornou alternativou klasického másla, oleje či margarínů. Obsahuje hlavně nasycené tuky, a proto je vhodné na tepelné úpravy, přičemž jeho kouřový bod průměrně dosahuje hodnot kolem 250 °C. Ani při vysokých teplotách se tak nepřepaluje a hodí se na vaření, pečení, restování i smažení.
Využijete ho při přípravě masa, ryb, zeleniny, míchaných vajíček i na opékání palačinek. Oblíbené je však také na zjemnění chuti omáček, polévek nebo třeba do ovesné kaše, ve které se krásně rozpustí. Chybu neuděláte ani v případě, kdy si ho namažete jen tak na čerstvé pečivo nebo ho přidáte do pomazánky. Tu si můžete vyrobit dokonce i sladkou. Stačí smíchat ghí s medem a kakaem. Ať už čisté ghí přidáte do jakéhokoliv jídla, potěší vaše smysly podmanivou máslovou chutí i vůní.
BIO Čisté Ghí a jeho výhody
- je koncentrovaný máselný tuk
- slouží jako náhrada másla nebo oleje
- neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein)
- je v BIO kvalitě
- má delší trvanlivost než klasické máslo
- má vysoký kouřový bod průměrně kolem 250 °C
- nemusí se skladovat v lednici
- má výraznou máslovou chuť i vůni
- je vhodný pro lidi, kteří se vyhýbají laktóze nebo mléčné bílkovině
- ideální na vaření, pečení, restování i smažení
- vhodné i do studené kuchyně, třeba na pomazánky
- hodí se jako pomazánka na pečivo
Složení
Organický máslový tuk.
Dávkování
Čisté Ghí je vhodné na různé typy přípravy pokrmů.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3693 kJ / 882 kcal
Tuky
99,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
65 g
Sacharidy
0,1 g
- z toho cukry
0,1 g
Bílkoviny
0,1 g
Sůl
0,00 g
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Forma: potravina
- BIO: ano
- Bez GMO: ano
BIO
Čisté Ghí je přepuštěný máselný tuk, který je výbornou alternativou běžného másla nebo oleje. Jde o koncentrovaný tuk bez vody a mléčných bílkovin, který je vhodný i pro lidi, kteří se vyhýbají laktóze. V kuchyni má všestranné využití, které si oblíbíte při vaření, pečení, restování i jako pomazánku na pečivo.
BIO Čisté Ghí je máselný tuk, který se vyrábí přepuštěním másla tak, že se z něj odstraní voda i mléčné bílkoviny. Díky tomu má ghí vyšší kouřový bod než máslo a také delší trvanlivost. Dokonce ho nemusíte skladovat v lednici, protože se při pokojové teplotě nezkazí. Navíc neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein), a je tak vhodné i pro lidi, kteří se těmto složkám vyhýbají. Určitě také oceníte, že je v nejvyšší BIO kvalitě.
Máselný tuk ghí, nazývaný také ghee, je výbornou alternativou klasického másla, oleje či margarínů. Obsahuje hlavně nasycené tuky, a proto je vhodné na tepelné úpravy, přičemž jeho kouřový bod průměrně dosahuje hodnot kolem 250 °C. Ani při vysokých teplotách se tak nepřepaluje a hodí se na vaření, pečení, restování i smažení.
Využijete ho při přípravě masa, ryb, zeleniny, míchaných vajíček i na opékání palačinek. Oblíbené je však také na zjemnění chuti omáček, polévek nebo třeba do ovesné kaše, ve které se krásně rozpustí. Chybu neuděláte ani v případě, kdy si ho namažete jen tak na čerstvé pečivo nebo ho přidáte do pomazánky. Tu si můžete vyrobit dokonce i sladkou. Stačí smíchat ghí s medem a kakaem. Ať už čisté ghí přidáte do jakéhokoliv jídla, potěší vaše smysly podmanivou máslovou chutí i vůní.
BIO Čisté Ghí a jeho výhody
- je koncentrovaný máselný tuk
- slouží jako náhrada másla nebo oleje
- neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein)
- je v BIO kvalitě
- má delší trvanlivost než klasické máslo
- má vysoký kouřový bod průměrně kolem 250 °C
- nemusí se skladovat v lednici
- má výraznou máslovou chuť i vůni
- je vhodný pro lidi, kteří se vyhýbají laktóze nebo mléčné bílkovině
- ideální na vaření, pečení, restování i smažení
- vhodné i do studené kuchyně, třeba na pomazánky
- hodí se jako pomazánka na pečivo
Složení
Organický máslový tuk.
Dávkování
Čisté Ghí je vhodné na různé typy přípravy pokrmů.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3693 kJ / 882 kcal
Tuky
99,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
65 g
Sacharidy
0,1 g
- z toho cukry
0,1 g
Bílkoviny
0,1 g
Sůl
0,00 g
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Forma: potravina
- BIO: ano
- Bez GMO: ano
BIO
Čisté Ghí je přepuštěný máselný tuk, který je výbornou alternativou běžného másla nebo oleje. Jde o koncentrovaný tuk bez vody a mléčných bílkovin, který je vhodný i pro lidi, kteří se vyhýbají laktóze. V kuchyni má všestranné využití, které si oblíbíte při vaření, pečení, restování i jako pomazánku na pečivo.
Parametry
| Výrobce | GymBeam |
| Druh | Ghí |