Hrozny se sklízejí ručně do 20 kg beden, poté rychle přeneseny do vinařství, kde se odstopkují a drtí. Směs zůstává v tancích při nízké teplotě, aby proběhla před-fermentační macerace. Následuje alkoholové kvašení při 22- 26°C po dobu cca 15-20 dnů za častého promíchávání. Po alkoholovém kvašení se víno přemístí a spustí se malolaktická fermentace (jablečno-mléčné kvašení). Víno před lahvováním zraje 6 měsíců ve dřevěných sudech. Víno provází sytě červená barva. Vůně připomíná švestky, červené ovoce... Celý popis
Koupit za 269 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Hrozny se sklízejí ručně do 20 kg beden, poté rychle přeneseny do vinařství, kde se odstopkují a drtí. Směs zůstává v tancích při nízké teplotě, aby proběhla před-fermentační macerace. Následuje alkoholové kvašení při 22- 26°C po dobu cca 15-20 dnů za častého promíchávání. Po alkoholovém kvašení se víno přemístí a spustí se malolaktická fermentace (jablečno-mléčné kvašení). Víno před lahvováním zraje 6 měsíců ve dřevěných sudech.
Víno provází sytě červená barva. Vůně připomíná švestky, červené ovoce a lékořici s tóny vanilky, kávy a kakaa. V chuti je hřejivé, plné, vyvážené, s jemnými taniny. Elegantní a sametové.
Ideální v kombinaci s grilovanými a pečenými červenými masy a výraznými sýry. Výborně doprovází jehněčí maso, kůzlečí maso, hovězí žebra.
Víno provází sytě červená barva. Vůně připomíná švestky, červené ovoce a lékořici s tóny vanilky, kávy a kakaa. V chuti je hřejivé, plné, vyvážené, s jemnými taniny. Elegantní a sametové.
Ideální v kombinaci s grilovanými a pečenými červenými masy a výraznými sýry. Výborně doprovází jehněčí maso, kůzlečí maso, hovězí žebra.
Parametry
| Ročník vína | 2023 |
| Značka | Duca di Pasquale |
| Země původu | Itálie |
| Objem | 0.75 l |
| Barva vína | červená |
| Obsah cukru | suchá |