Ruční mlýnek na pepř a sůl adhoc Kvalitní dřevěný ruční mlýnek Acacia od německé značky AdHoc využijete na namletí pepře nebo hrubozrnné soli, ale i jiného koření jako třeba nového koření, kmínu. Korpus mlýnku je vyroben z akátového dřeva a uvnitř mlýnku je v Německu patentovaný mlecí keramický mechanismus CeraCut®, na který je výrobcem poskytnuta 30letá záruka. Mlýnek je praktická pomůcka při vaření i stolování. Je taky hezkým designovým prvkem na vašem stole! Stupeň mletí, na požadovanou hrubost,... Celý popis
Koupit za 910 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
83 %
Adhoc Mlýnek na koření ruční ACACIA, 17 cm
Doprava:
59 Kč
Skladem
910 Kč
Koupit za 910 Kč
100 %
AdHoc Acacia 17 cm
Doprava:
59 Kč
Skladem
910 Kč
Koupit za 910 Kč
100 %
AdHoc Mlýnek na koření ruční ACACIA, 17 cm
Doprava:
100 Kč
Skladem
910 Kč
Koupit za 910 Kč
100 %
Adhoc Acacia Mlýnek na pepř / sůl, 17 cm
Doprava:
59 Kč
Skladem
910 Kč
Koupit za 910 Kč
94 %
AdHoc Acacia 17 cm
Doprava:
49 Kč
Skladem
887 Kč
Koupit za 887 Kč
Popis
Ruční mlýnek na pepř a sůl
adhoc
Kvalitní dřevěný ruční mlýnek Acacia od německé značky AdHoc využijete na namletí pepře nebo hrubozrnné soli, ale i jiného koření jako třeba nového koření, kmínu. Korpus mlýnku je vyroben z akátového dřeva a uvnitř mlýnku je v Německu patentovaný mlecí keramický mechanismus CeraCut®, na který je výrobcem poskytnuta 30letá záruka.
Mlýnek je praktická pomůcka při vaření i stolování. Je taky hezkým designovým prvkem na vašem stole!
Stupeň mletí, na požadovanou hrubost, lze nastavit nastavovacím kolečkem ve spodní části mlýnku. Jeho utažením, stejně jako u šroubu (po směru hodinových ručiček), dojde k většímu tlaku na mlýnek a tím k jemnějšímu mletí. Povolením kolečka se dosáhne hrubého mletí. Během okamžiku tak můžete namlít kvalitní pepř, hrubou mořskou sůl nebo sušené chilli a vychutnat si svěží vůně čerstvě namletého koření, které dokonale dochutí váš pokrm.
Na balení výrobků, které u mě zakoupíte, si dáváme záležet, proto se nemusíte bát, že by se jim během přepravy k vám něco stalo.
Na výběr ze 2 velikostí
Ruční dřevěný mlýnek je vyroben z akácie a má tyto parametry:
Acacia MP74
rozměr: výška 14 cm s průměrem 5 cm
Acacia MP75
rozměr: výška 17 cm s průměrem 6 cm
Čerstvě namletý pepř nebo sůl
Mlýnek AdHoc má kvalitní keramický mlecí CeraCut® patentovaný v Německu a moderní minimalistický design, který oživí každé stolování.
dřevo akácie
patentovaný keramický mlecí mechanismus CeraCut® se zárukou 30 let
na výběr ze dvou velikostí mlýnku: výška 14 cm nebo 17 cm
víčko na ochranu aroma a proti vypadávání drobků na stůl
nastavitelný stupeň mletí
Nádherný design dřevěného mlýnku!
RADY A TIPY
Neotáčejte mlýnkem pokud je prázdný, dojde k jeho poškození a ztratíte možnost reklamace.
Neotáčejte kolečkem k nastavení hrubosti dříve než mlýnek naplníte obsahem.
Mlýnek očistěte vlhkým jemným hadříkem.
Na čištění nepoužívejte rozpouštědla či jiné chemikálie.
Nikdy mlýnek nemyjte pod tekoucí vodou nebo ho neponořujte do vody!
Pokud dojde k navlhnutí soli z vlhkého prostředí, neoplachujte mlýnek, ale usušte a jemně očistěte štětečkem.
Pokud dojde ke krystalizaci soli, je možné propláchnout vodou a ihned usušit suchou kuchyňskou utěrkou tak, aby nedošlo k poškození dřeva.
Na vnitřní keramický mlecí mechanismus je poskytována záruka 30 let. Záruka se nevztahuje na poškození výrobku, ke kterému došlo v důsledku nesprávného používání, pádu, nebo jiné nepředepsané manipulace, jež není v souladu s návodem.
inspirace na recepty
#steak
STEAK z masa vyzrálého metodou suchého zrání, tedy dry aged, nepotřebuje žádný komplikovaný recept, naopak! Vyplatí se vsadit na jednoduchost a zachovat tak výbornou chuť masa, kterou získalo suchým zráním, neboli stařením, kdy maso několik týdnů odpočívalo ve speciálních podmínkách a je díky tomu křehčí, měkčí a má intenzivnější chuť.
JDU NA RECEPT
adhoc
Kvalitní dřevěný ruční mlýnek Acacia od německé značky AdHoc využijete na namletí pepře nebo hrubozrnné soli, ale i jiného koření jako třeba nového koření, kmínu. Korpus mlýnku je vyroben z akátového dřeva a uvnitř mlýnku je v Německu patentovaný mlecí keramický mechanismus CeraCut®, na který je výrobcem poskytnuta 30letá záruka.
Mlýnek je praktická pomůcka při vaření i stolování. Je taky hezkým designovým prvkem na vašem stole!
Stupeň mletí, na požadovanou hrubost, lze nastavit nastavovacím kolečkem ve spodní části mlýnku. Jeho utažením, stejně jako u šroubu (po směru hodinových ručiček), dojde k většímu tlaku na mlýnek a tím k jemnějšímu mletí. Povolením kolečka se dosáhne hrubého mletí. Během okamžiku tak můžete namlít kvalitní pepř, hrubou mořskou sůl nebo sušené chilli a vychutnat si svěží vůně čerstvě namletého koření, které dokonale dochutí váš pokrm.
Na balení výrobků, které u mě zakoupíte, si dáváme záležet, proto se nemusíte bát, že by se jim během přepravy k vám něco stalo.
Na výběr ze 2 velikostí
Ruční dřevěný mlýnek je vyroben z akácie a má tyto parametry:
Acacia MP74
rozměr: výška 14 cm s průměrem 5 cm
Acacia MP75
rozměr: výška 17 cm s průměrem 6 cm
Čerstvě namletý pepř nebo sůl
Mlýnek AdHoc má kvalitní keramický mlecí CeraCut® patentovaný v Německu a moderní minimalistický design, který oživí každé stolování.
dřevo akácie
patentovaný keramický mlecí mechanismus CeraCut® se zárukou 30 let
na výběr ze dvou velikostí mlýnku: výška 14 cm nebo 17 cm
víčko na ochranu aroma a proti vypadávání drobků na stůl
nastavitelný stupeň mletí
Nádherný design dřevěného mlýnku!
RADY A TIPY
Neotáčejte mlýnkem pokud je prázdný, dojde k jeho poškození a ztratíte možnost reklamace.
Neotáčejte kolečkem k nastavení hrubosti dříve než mlýnek naplníte obsahem.
Mlýnek očistěte vlhkým jemným hadříkem.
Na čištění nepoužívejte rozpouštědla či jiné chemikálie.
Nikdy mlýnek nemyjte pod tekoucí vodou nebo ho neponořujte do vody!
Pokud dojde k navlhnutí soli z vlhkého prostředí, neoplachujte mlýnek, ale usušte a jemně očistěte štětečkem.
Pokud dojde ke krystalizaci soli, je možné propláchnout vodou a ihned usušit suchou kuchyňskou utěrkou tak, aby nedošlo k poškození dřeva.
Na vnitřní keramický mlecí mechanismus je poskytována záruka 30 let. Záruka se nevztahuje na poškození výrobku, ke kterému došlo v důsledku nesprávného používání, pádu, nebo jiné nepředepsané manipulace, jež není v souladu s návodem.
inspirace na recepty
#steak
STEAK z masa vyzrálého metodou suchého zrání, tedy dry aged, nepotřebuje žádný komplikovaný recept, naopak! Vyplatí se vsadit na jednoduchost a zachovat tak výbornou chuť masa, kterou získalo suchým zráním, neboli stařením, kdy maso několik týdnů odpočívalo ve speciálních podmínkách a je díky tomu křehčí, měkčí a má intenzivnější chuť.
JDU NA RECEPT
Parametry
| Výrobce | AdHoc |
| Typ mlýnku | elektrické |
| Materiál | dřevo |
| Barva | béžové |
| Materiál mlecího mechanismu | keramické |
| Výška | 17 cm |
| Nastavitelná hrubost mletí | ano |
| Na pepř | ano |
| Na sůl | ano |