BIO Kampotský černý pepř je považován za jeden z nejlepších černých pepřů na světě. Pěstuje se v regionu Kampot v Kambodži, kde díky specifické půdě, klimatu a tradičním metodám získává svou jedinečnou chuť. Tento pepř nese certifikaci BIO, což znamená, že je pěstován bez chemických hnojiv a pesticidů, s ohledem na udržitelnost a ekologii. Černý Kampotský pepř se sklízí v okamžiku, kdy jsou bobule ještě zelené, a poté se suší na slunci, čímž získává svou typickou tmavou barvu a intenzivní aroma.... Celý popis

Koupit za 269 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

BIO Kampotský černý pepř

je považován za jeden z nejlepších černých pepřů na světě. Pěstuje se v regionu Kampot v Kambodži, kde díky specifické půdě, klimatu a tradičním metodám získává svou jedinečnou chuť. Tento pepř nese certifikaci BIO, což znamená, že je pěstován bez chemických hnojiv a pesticidů, s ohledem na udržitelnost a ekologii.

Černý Kampotský pepř se sklízí v okamžiku, kdy jsou bobule ještě zelené, a poté se suší na slunci, čímž získává svou typickou tmavou barvu a intenzivní aroma. Jeho chuť je silná a komplexní, s tóny čokolády, eukalyptu a čerstvých bylinek, což z něj činí ideální koření pro různé pokrmy.

Tento pepř se nejlépe hodí k masům, zejména steakům, ale také do omáček, polévek nebo zeleninových jídel. Díky ručnímu zpracování a tradičním metodám výroby si zachovává maximální kvalitu a chuť, kterou ocení i nejnáročnější gurmáni. Certifikace BIO navíc garantuje, že podporujete udržitelnou produkci a místní farmáře.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce La Plantation
Druh koření pepř
Bio ano