Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou prochází nerezový dopravníkový pás, na kterém je výrobek rovnoměrně pečen bez nutnosti neustálé kontroly personálem. Snadné elektronické ovládání s displejem a možností nastavení času zapnutí/vypnutí, rychlosti posuvu pásu a nastavení teploty horních a spodních těles. Úspora až 30% energie oproti tradičním „statickým” pizza pecím. Pece... Celý popis
Koupit za 327 492 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
PRISMAFOOD Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/80
Doprava:
zdarma
327 492 Kč
Koupit za 327 492 Kč
0 %
PRISMAFOOD Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/80
Doprava:
zdarma
310 256 Kč
Koupit za 310 256 Kč
100 %
PRISMAFOOD Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/80
Doprava:
zdarma
310 256 Kč
Koupit za 310 256 Kč
100 %
PRISMAFOOD Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/80 Varianta: Pec na pizzu průchozí TUNNEL C/80
Doprava:
350 Kč
299 914 Kč
Koupit za 299 914 Kč
Popis
Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou prochází nerezový dopravníkový pás, na kterém je výrobek rovnoměrně pečen bez nutnosti neustálé kontroly personálem. Snadné elektronické ovládání s displejem a možností
nastavení času zapnutí/vypnutí, rychlosti posuvu pásu a nastavení teploty horních a spodních těles. Úspora až 30% energie oproti tradičním „statickým” pizza pecím. Pece je možno využít kromě pečení pizzy, také pro pečení chleba, plochých těst, pizza tyčinek „grissini”, ale i pro přípravu zeleniny a mnoho dalších gastronomických specialit. Prosklené dveře umožňují kontrolované pečení a snadný přístup pro čištění komory.
- Pece jsou stohovatelné (možnost umístit až 3 komory na sebe) = 1 prostor / 3x větší kapacita.
- Modely C/50 až C/80 jsou dodávány s podstvcem (vyjma modelu C/40, cena podstavce viz.originální příšlušenství PRISMAFOOD)
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
nastavení času zapnutí/vypnutí, rychlosti posuvu pásu a nastavení teploty horních a spodních těles. Úspora až 30% energie oproti tradičním „statickým” pizza pecím. Pece je možno využít kromě pečení pizzy, také pro pečení chleba, plochých těst, pizza tyčinek „grissini”, ale i pro přípravu zeleniny a mnoho dalších gastronomických specialit. Prosklené dveře umožňují kontrolované pečení a snadný přístup pro čištění komory.
- Pece jsou stohovatelné (možnost umístit až 3 komory na sebe) = 1 prostor / 3x větší kapacita.
- Modely C/50 až C/80 jsou dodávány s podstvcem (vyjma modelu C/40, cena podstavce viz.originální příšlušenství PRISMAFOOD)
Firma Prismafood je předním evropským výrobcem technologie pro pizzerie. Všechna zařízení jsou vyráběna v továrnách ve Valvasone, provincie Pordenone v Itálii (THINK QUALITY MADE IN ITALY). Vášeň, kompetence a neustálé vzdělávání zaměstnanců, spolu s rozsáhlými zkušenostmi z řízení, umožnily rychlý rozvoj firmy. Společnost Prismafood srl vlastní celý výrobní proces čímž může garantovat svým zákazníkům permanentní kvalitu a rychlou reakci na jakýkoli požadavek, technickou podporu či dodávku originálních náhradních dílů. Prostřednictvím zastoupení v ČR je zajištěn trvalý sklad náhradních dílů a technologická podpora všem produktům.
Parametry
| Výrobce | Prisma food |
| Příkon | 24400 W |