Nůž Volcano Chef Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení všech potravin – ovoce, zelenina a maso. Díky dlouhé čepeli s ostrým hrotem na konci se také perfektně hodí pro porcování, plátkování a čištění ryb a masa.  Hlavní přednosti - Kvalitní provedení čepele i rukojeti - Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli - Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí - Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti - Krásný japonský... Celý popis

Koupit za 2 849 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nůž Volcano Chef Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení všech potravin – ovoce, zelenina a maso. Díky dlouhé čepeli s ostrým hrotem na konci se také perfektně hodí pro porcování, plátkování a čištění ryb a masa. 

Hlavní přednosti

- Kvalitní provedení čepele i rukojeti

- Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli

- Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí

- Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti

- Krásný japonský design

Odolná čepel v japonském stylu

Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli. Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli. 

Kvalitní rukojeť

Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10. Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce. 

Jak se o nůž starat

- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.

- S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.

- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.

- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 

- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

- Značka: Dellinger

- Série: Volcano

- Model: Chef Kiritsuke

- Určení: nůž

- Typ nože: Chef

- Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella

- Barva: černá, červená

- Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10

- Materiál rukojeti: G-10

- Hmotnost: 273 g

- Délka ostří: 210 mm

- Délka rukojeti: 110 mm

- Celková délka: 335 mm

Obsah balení

- 1x kuchyňský nůž
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Dellinger
Materiál čepele damašková nerezová ocel
Materiál rukojeti G-10
Délka ostří 21 cm