Patchouli je olej tělesnosti Pačule je teplomilná, vytrvalá, polokeřovitá rostlina vysoká 50 až 120 cm, jež kvete větším počtem drobných, nafialovělých květů ve vzpřímených válcovitých květenstvích. Pěstuje se pro silně vonný olej získávaný ze suchých listů a používaný v kosmetice a lidovém léčitelství. Olej je součástí mnoha parfémů a má silně hojivé, antiseptické a sedativní účinky. Listy jsou začerstva téměř bez vůně, usušené však silně páchnou pižmem, obsahují vonné silice – olej pačuli (oleum... Celý popis
Koupit za 1 370 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
DoTerra Patchouli 15 ml
Doprava:
99 Kč
Skladem
1 370 Kč
Koupit za 1 370 Kč
100 %
doTerra Esenciálny olej doTERRA, Patchouli, 15 ml
Doprava:
89 Kč
Skladem
1 299 Kč
Koupit za 1 299 Kč
100 %
doTerra Esenciální olej Patchouli 15 ml
Doprava:
85 Kč
1 298 Kč
Koupit za 1 298 Kč
100 %
doTERRA Patchouli 15 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
1 012 Kč
Koupit za 1 012 Kč
Popis
Patchouli je olej tělesnosti
Pačule je teplomilná, vytrvalá, polokeřovitá rostlina vysoká 50 až 120 cm, jež kvete větším počtem drobných, nafialovělých květů ve vzpřímených válcovitých květenstvích. Pěstuje se pro silně vonný olej získávaný ze suchých listů a používaný v kosmetice a lidovém léčitelství. Olej je součástí mnoha parfémů a má silně hojivé, antiseptické a sedativní účinky. Listy jsou začerstva téměř bez vůně, usušené však silně páchnou pižmem, obsahují vonné silice – olej pačuli (oleum patschuly). Výraz pačuli je odvozen ze dvou tamilských slov, kde „paččai“ značí zelený a „ilai“ list.
Emoční rovina:
Nejcennější na patchouli je její působení energetické. Je teplá, sladká a uzemňující. Tata kombinace pomáhá roztěkané a zaměstnané mysli. Pomáhá při při přepracování, dodává sílu zdolat strádání a překážky.
Hlavní přínosy:
-vyrovnává emoce
-přispívá k hladké a zářivé pleti
-pomáhá redukovat nedokonalosti pleti, skvrny a vrásky
Použití:
-na dochucování jídla
-topicky(masáže)
-difuování
Tipy:
-nanášejte společně s denním hydratačním krémem proti nedokonalostem pleti
-smíchejte s jinými esenciálními oleji a vytvořte si parfém či kolínskou vodu se sladkou vůní a nádechem pižma
-po dlouhém pracovním dni smíchejte olej se stejným dílem Peppermint a vzniklou směs naneste na čelo, spánku a šíji
UPOZORNĚNÍ
Možná citlivost pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná nebo podstupujete léčbu, poraďte se se svým lékařem. Vyhněte se kontaktu s očima, vnitřní částí uší a citlivými částmi těla.
Pačule je teplomilná, vytrvalá, polokeřovitá rostlina vysoká 50 až 120 cm, jež kvete větším počtem drobných, nafialovělých květů ve vzpřímených válcovitých květenstvích. Pěstuje se pro silně vonný olej získávaný ze suchých listů a používaný v kosmetice a lidovém léčitelství. Olej je součástí mnoha parfémů a má silně hojivé, antiseptické a sedativní účinky. Listy jsou začerstva téměř bez vůně, usušené však silně páchnou pižmem, obsahují vonné silice – olej pačuli (oleum patschuly). Výraz pačuli je odvozen ze dvou tamilských slov, kde „paččai“ značí zelený a „ilai“ list.
Emoční rovina:
Nejcennější na patchouli je její působení energetické. Je teplá, sladká a uzemňující. Tata kombinace pomáhá roztěkané a zaměstnané mysli. Pomáhá při při přepracování, dodává sílu zdolat strádání a překážky.
Hlavní přínosy:
-vyrovnává emoce
-přispívá k hladké a zářivé pleti
-pomáhá redukovat nedokonalosti pleti, skvrny a vrásky
Použití:
-na dochucování jídla
-topicky(masáže)
-difuování
Tipy:
-nanášejte společně s denním hydratačním krémem proti nedokonalostem pleti
-smíchejte s jinými esenciálními oleji a vytvořte si parfém či kolínskou vodu se sladkou vůní a nádechem pižma
-po dlouhém pracovním dni smíchejte olej se stejným dílem Peppermint a vzniklou směs naneste na čelo, spánku a šíji
UPOZORNĚNÍ
Možná citlivost pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná nebo podstupujete léčbu, poraďte se se svým lékařem. Vyhněte se kontaktu s očima, vnitřní částí uší a citlivými částmi těla.
Parametry
| Značka | doTERRA |
| Objem | 15 ml |