Mocambo SUPREMA SUPREMA je aromatická káva, která svou chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny. Složení 70% Arabika, 30% Robusta Zastoupené druhy káv ve směsi Brazílie - Sul de Minas 1180m (Arabika)Kostarika - Tarrazu SHB 1350m (Arabika)Indie - Kerala 890m (Robusta) Chuť kávy Nízká acidita (kyselost). Chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny Intenzita (0-5): 4,0 Chuť: chlebová kůrka, Amarena, kakaové boby, koření Způsob pražení Na rozdíl od velkovýroby,... Celý popis
Koupit za 139 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Drago Mocambo SUPREMA 250g Zrnková
Doprava:
69 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Popis
Mocambo SUPREMA
SUPREMA je aromatická káva, která svou chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny.
Složení
70% Arabika, 30% Robusta
Zastoupené druhy káv ve směsi
Brazílie - Sul de Minas 1180m (Arabika)Kostarika - Tarrazu SHB 1350m (Arabika)Indie - Kerala 890m (Robusta)
Chuť kávy
Nízká acidita (kyselost). Chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny
Intenzita (0-5): 4,0
Chuť: chlebová kůrka, Amarena, kakaové boby, koření
Způsob pražení
Na rozdíl od velkovýroby, kde jsou kávová zrna pražena po krátkou dobu (2 - 5 minut) za vysokých teploty je káva od italské společnosti Drago Mocambo pražena jemně (dlouhodobé pražení), aby bylo dosaženo optimálního chuťového zážitku. Na tento způsob pražení společnost Drago Mocambo přikládá velký důraz.
Kávová zrna byla jemně pražena v tradiční bubnové pražičce po dobu okolo 16 až 18 minut, kde se kávové aroma může plně rozvinout. Stupeň pražení narůstá pomalu s teplotou 6 až 8°C za minutu po konečnou teplotu 215°C. Po dlouhém pražení jsou kávová zrna ochlazena vzduchem.
O firmě Drago Mocambo
SUPREMA je aromatická káva, která svou chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny.
Složení
70% Arabika, 30% Robusta
Zastoupené druhy káv ve směsi
Brazílie - Sul de Minas 1180m (Arabika)Kostarika - Tarrazu SHB 1350m (Arabika)Indie - Kerala 890m (Robusta)
Chuť kávy
Nízká acidita (kyselost). Chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny
Intenzita (0-5): 4,0
Chuť: chlebová kůrka, Amarena, kakaové boby, koření
Způsob pražení
Na rozdíl od velkovýroby, kde jsou kávová zrna pražena po krátkou dobu (2 - 5 minut) za vysokých teploty je káva od italské společnosti Drago Mocambo pražena jemně (dlouhodobé pražení), aby bylo dosaženo optimálního chuťového zážitku. Na tento způsob pražení společnost Drago Mocambo přikládá velký důraz.
Kávová zrna byla jemně pražena v tradiční bubnové pražičce po dobu okolo 16 až 18 minut, kde se kávové aroma může plně rozvinout. Stupeň pražení narůstá pomalu s teplotou 6 až 8°C za minutu po konečnou teplotu 215°C. Po dlouhém pražení jsou kávová zrna ochlazena vzduchem.
O firmě Drago Mocambo
Parametry
Výrobce | Drago Mocambo |
Hmotnost | 250 g |
Složení kávy | arabika a robusta |
Kyselost | Káva s nízkou kyselostí |