plynový gril • výkon 5,5 kW/hod • 2 hořáky • ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou • odkapávací nádobka • regulace teploty • 2 kolečka • sklopné poličky • piezo zapalování • grilovací...
plynový gril • výkon 5,5 kW/hod • 2 hořáky • ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou • odkapávací nádobka • regulace teploty • 2 kolečka • sklopné poličky • piezo zapalování • grilovací prostor: 48,5 × 37,5 cm • redukční ventil a spojovací hadice k plynové lahvi v balení • rozměry: 98 × 51 × 102 cm
Dlouhé letní večery se neobejdou bez parádního zahradního grilu! Compass PARTY POINT je plynový gril vybavený oblíbeným systémem Flame Tamer, díky němuž nejsou potřeba lávové kameny. Pro grilování využívá dvojitý hlavní nerezový hořák s piezo zapalováním a plynulou regulací. Celkově je skvělou volbou pro každé zahradní posezení s přáteli i rodinou.
Pro snadnou manipulaci je gril vybaven dvěma pojízdnými kolečky a také má sklopné víko + odkládací poličky na obou stranách. V balení navíc najdete i spojovací hadici k plynové lahvi a redukční ventil. Boční poličky jsou sklopné, což znamená také výraznou úsporu místa při skladování.
Flame Tamer je speciální systém, u nějž je přímo nad hořáky umístěn kovový profil eliminující odkapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Díky tomu je používání bezpečnější a navíc také zabraňuje přímému ohřevu mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou plameny hořáku čistě v jeho místě. To znamená rovnoměrnější grilování.
Odkapávající tuk z grilovaného masa pak po stěnách stéká do odkapávací misky ve spodní části grilu.
Dokumentace k tomuto produktu | |
---|---|
Návod k použití CZ Gril zahradní plynový Compass PARTY POINT | Zobrazit / (1.45 MB) |
Uvedené recenze jsou ověřené a jsou nezávislým názorem našich zákazníků, kteří si toto zboží zakoupili.
Hodnotilo 4 uživatelů
Nie som spokojný, nestabilný gril, kýve sa to, bočné vyklápacie odkladacie police, tenký materiál.
Velmi dobre.
pozitivní je, že je gril lehký při manipulaci, ale prohřev není dokonalý, de facto se dá normálně grilovat pouze v prostoru nad hořáky a to musí člověk dávat neustále pozor, aby nedošlo k hoření pokrmu.
malý,nezaberie vela miesta,rýchla príprava jedla,čistota