Zlatá pravidla stravování
23
%
305 Kč 398 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje
obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit
nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit,
pokud chceme zdravě jíst a být zdraví. Patří k nim například
nezbytnost jíst v klidu a pomalu, jen čerstvá a čerstvě připravená
jídla, na která máte právě chuť, a jenom když máte hlad, přičemž
při prvních pocitech nasycení je třeba s jídlem skončit.
Na rozdíl od většiny jiných knih a metod přistupuje k tématu
od základu a zaměřuje se na těchto pět oblastí:
1. Základní poznatky o trávicí soustavě lidského orga-nismu.
2. Vzájemné působení potravy a organismu.
3. Sestavení individuálního jídelníčku.
4. Obecné znalosti o potravinách.
5. Jídlo jako lék i prevence.
Autor: | Gennadij Malachov |
Nakladatel: | Eugenika |
ISBN: | 978-80-8100-042-3 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 312 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dokonalá očista těla
Gennadij Malachov
-
Totální detoxikace
Gennadij Malachov
-
Zlatá pravidla očisty a hladovění
Gennadij Malachov
-
Bioenergetika člověka
Gennadij Malachov
-
Urinoterapie Teorie
Gennadij Malachov
-
Očista těla a správná výživa
Gennadij Malachov
-
Jak se zbavit parazitů
Gennadij Malachov
-
Jak vyléčit 200 nejčastějších nemocí
Gennadij Malachov
-
Osud, život, zdraví
Gennadij Malachov
-
Energetická rovnováha organismu
Gennadij Malachov
-
Uzdravení karmy
Gennadij Malachov
-
Neobvyklé způsoby uzdravení a léčby
Gennadij Malachov
-
48 zákonů moci
Greene, Robert
-
O životě a smrti
Thomas Greiner
-
Čtení aury všemi smysly
Rose Rosetree
-
Radost
Thomas Greiner