Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
10
%
312 Kč 349 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Autor: | Schmid, Jeremy |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-271-0652-3 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie sériových vrahů - 200 sku...
Andrej Drbohlav
-
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - O...
Imke Niewöhner
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
Mach Ivan, Borkovec Jiří,
-
Háčkování - hračky, ozdoby, drobnosti
Lenka Bednářová
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Dyk Vladimír
-
Manuál obranné střelby II - Defenzivn...
Pavel Černý
-
Marketing management - 14. vydání
Kotler Philip, Keller Kevin Lane,
-
Fyziologie - Učebnice pro studenty zd...
Jindřich Mourek
-
Ošetřovatelství pro střední zdravotni...
Slezáková Lenka a kolektiv
-
Praktická příručka přednemocniční urg...
Roman Remeš
-
Atlas patofyziologie
Silbernagl Stefan, Lang Florian,
-
Ošetřovatelství pro střední zdravotni...
Slezáková Lenka a kolektiv
-
Tréninkový deník mladého sportovce - ...
Rus Vít, Tvrzník Aleš,
-
Úvod do psychologie osobnosti
Panajotis Cakirpaloglu
-
První pomoc II pro studenty zdravotni...
Kelnarová Jarmila a kolektiv
-
Sportovní příprava dětí 2 - zásobník ...
Tomáš Perič