Hario Mizudashi: Japonský elegán pro chladivé chutě
Kromě dripperů a jiných vychytávek nechybí v nabídce japonského Haria ani praktická karafa na příjemnou přípravu cold brew. ⛸️ Máte s ní všechno pěkně pospolu a navíc v ikonickém Hario hávu.
Skleněný dlouhán 3v1
Hario Mizudashi nabízí všechno, co si můžete pro studené louhování přát, hezky v jedné nádobě. ⚗️ Kávu necháte louhovat v pevném plastovém sítku, které nepropustí ani smítko. Vložíte ho do elegantní skleněné nádoby o objemu až 600 ml a vše uzavřete plastovým víčkem.
Zasypat, zalít, zavíčkovat
S Mizudashim si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak jednoduše připravit perfektní cold brew a následně ho přefiltrovat. Čerstvě namletou kávu – můžete sáhnout po něčem sladším 🍭 – nasypte do sítka a zacvakněte ho do hrdla karafy. Přímo na kávu nalijte až 600 ml studené vody, zamíchejte (míchátka máme) a zacvakněte víčkem. Teď následuje to nejnáročnější: počkat 12-24 hodin, až se káva vymaceruje. Pak jen vyndáte sítko a krásně čistý cold brew máte hotový. 👌 Sítko se dá navíc zespoda vyšroubovat a kávu z něj lehce dostanete ven.
Je libo hnedá?
Pokud zrovna nečekáte, než se vám vylouhuje cold brew, zapojte Hario Mizudashi do svého stolování jako stylovou karafu. Kromě červené ji máme taky v hnědé ❤️🔥, kterou můžete sladit třeba s hnědou sadou na přípravu V60.
Expresní příprava
Koukněte se, jak rychle máte s Hario Mizudashi hotovo. ⏬
Tohle na vás čeká v balení
- 600ml skleněná karafa
- plastové sítko
- víčko