Jak vařit v přírodě
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
💚 TOP kempingové vybavení podle našich zákazníků. ➔
⚠️ VÝSTAVA STANŮ už se chystá 🛠️ 31. května otevíráme brány! 🏁
⚡ eXtra slevy: získejte slevové kupony na vybrané značky. Získat
Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami od Expres Menu. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Hotová sterilovaná jídla Expres menu českého původu jsou ideální zejména pro cestování, na dovolenou k moři i na hory, na jachtu nebo loď, pro chataře, pro rodiny s dětmi i pro seniory nebo také jako rychlé jídlo na doma (pokud např. dorazí předem neohlášená návštěva a vy ji chcete mile překvapit teplou večeří).
Nezatěžuj ženu, dej si Expres menu :o).
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami od výrobce Expres Menu lze jíst samostatně nebo si ji můžete namazat na pečivo. Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
- krůtí játra (20 %), slepičí maso (20 %), kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), voda, cibule, mandle (5 %), brusinky (3 %) (klikva velkoplodá, cukr, slunečnicový olej), česnek, sůl, bobkový list, pepř celý, nové koření.
Energetická hodnota kJ: | 492 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 117 |
Tuky: | 7,2 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | 2,9 g |
z toho cukry: | 2,9 g |
Bílkoviny: | 11,3 g |
Vláknina: | 6,0 g |
Sůl: | 0,9 g |
Značka | Expres menu |
---|---|
Hmotnost
|
120 g |
Počet porcí
|
1 |
Způsob úpravy
|
Sterilované |
Záruční doba | 2 roky |
EAN: | 8594043795396 |
59 Kč
69 Kč
49 Kč
49 Kč
49 Kč
129 Kč
129 Kč
129 Kč
899 Kč
(23.36 %)
689 Kč
169 Kč
(23.67 %)
129 Kč
109 Kč
(9.17 %)
99 Kč
1 000 Kč
(26.1 %)
739 Kč
182 Kč
(12.64 %)
159 Kč
335 Kč
699 Kč
(17.17 %)
579 Kč
Poradna
Nechcete už na výletech jíst jen studené sendviče? Uvařte si teplé jídlo i v přírodě! Co si vzít s sebou a na co si dát pozor, to vše najdete v dnešním článku.
Poradna
Krisztián Vadovszký je členem týmu kuchařů, kteří se snaží inspirovat ostatní k vaření v přírodě. V dnešním článku vám přináší tři jednoduché recepty, které si můžete na výletě uvařit i vy.
Poradna
Rozdělávat oheň zapalovačem nebo křemenem? To vás v dnešním článku naučí Matyáš Vejskal.
Poradna
Připomeňte si 10 zásad, které by měl znát a ctít každý milovník přírody. V dnešním článku je pro vás sepsala Katka Balcarová.