Mozart Chocolate Cream 17% 0,5L
Jednotková cena: 734,– Kč/litr
Pokud si zboží objednáte do 12:00, zboží obvykle expedujeme z našeho skladu do 24 hodin (s výjimkou víkendů a svátků).
nakupte ještě
za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu
Podobné produkty
Více o produktu Mozart Chocolate Cream 17% 0,5L
Výrobce: | Mozart Distillerie GmbH |
---|---|
Značka: | Mozart |
Druh alkoholu: | Likér |
Obsah alkoholu: | 17% |
Objem: | 0,5L |
Složení: | obsahuje mléko |
Země původu: | Rakousko |
Druh balení: | bez obalu |
Popis produktu
Podobně jako hudba Mozarta, i složení čokoládového likéru se vyznačuje nejvyšší kvalitou a láskou k detailu. Již více než 60 let sídlí palírna Mozart v rakouském Salcburku, tam kde se narodil i Wolfgang Amadeus Mozart. Každá jedna láhev se vyrábí tady, tehdy i dnes. Desetiletí zkušeností nekompromisně zajišťují nejvyšší kvalitu prostřednictvím jedinečného výrobního procesu. Sofistikovaný výrobní proces vyžaduje několik kroků při skládání originálního Mozartova čokoládového likéru.
K výrobě špičkových produktů jsou zapotřebí ty nejlepší suroviny. Speciální směs kakaa ze západní Afriky zaručuje intenzivní a kyselé kakaové tóny. Z cukrové řepy se vyrábějí dva základní prvky čokoládových likérů Mozart – cukr na dodání sladkosti a destilát z cukrové řepy jako základní lihovina. K dochucení se používá pouze pravá „Bourbon“ vanilka z Madagaskaru. V závislosti na tom, jaký čokoládový likér Mozart vzniká, doladí ho nejkvalitnější belgickou čokoládou pro jemnou hladkost a lahodnou chuť, speciálním krémem z Holandska obohaceným o kakaové máslo, který vytváří jedinečnou texturu a chuť a karamelem pro dosažení krásného závěru.
Vzhled láhve je jedinečný díky kulaté láhvi a luxusnímu balení. Připomíná čokoládovou pralinku, a proto představuje okouzlující dárek z Rakouska. Mistrovská dokonalost a požitkářství s výjimečnou chutí. Je to symfonie přírodních surovin smíchaných v definovaných poměrech pro dosažení unikátního chuťového profilu. Nasazení a obětavost týmu uznávají i mezinárodní instituce. od IWSC*, který lihovar Mozart prohlásil za „výrobce likérů roku 2020“.
K výrobě špičkových produktů jsou zapotřebí ty nejlepší suroviny. Speciální směs kakaa ze západní Afriky zaručuje intenzivní a kyselé kakaové tóny. Z cukrové řepy se vyrábějí dva základní prvky čokoládových likérů Mozart – cukr na dodání sladkosti a destilát z cukrové řepy jako základní lihovina. K dochucení se používá pouze pravá „Bourbon“ vanilka z Madagaskaru. V závislosti na tom, jaký čokoládový likér Mozart vzniká, doladí ho nejkvalitnější belgickou čokoládou pro jemnou hladkost a lahodnou chuť, speciálním krémem z Holandska obohaceným o kakaové máslo, který vytváří jedinečnou texturu a chuť a karamelem pro dosažení krásného závěru.
Vzhled láhve je jedinečný díky kulaté láhvi a luxusnímu balení. Připomíná čokoládovou pralinku, a proto představuje okouzlující dárek z Rakouska. Mistrovská dokonalost a požitkářství s výjimečnou chutí. Je to symfonie přírodních surovin smíchaných v definovaných poměrech pro dosažení unikátního chuťového profilu. Nasazení a obětavost týmu uznávají i mezinárodní instituce. od IWSC*, který lihovar Mozart prohlásil za „výrobce likérů roku 2020“.
Plný, krémový likér z mléčné čokolády – ručně vyrobený pouze z přírodních ingrediencí, bez lepku a rafinovaný belgickou čokoládou.
Má plnou světle hnědou barvu s jemnými odlesky. V chuti je jako „plnotučný“ čokoládový krém doladěný špetkou vanilky – velmi krémový a hladký. Zažijte pocit smetanové mléčné čokolády – jemně rozplývající se požitek.