Axell Mikael, Ernsth Frida,: Divočák - Recepty z kančího masa
Axell Mikael, Ernsth Frida,: Divočák - Recepty z kančího masa
Popis
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.
Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
- počet stran: 142
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 3.11.2022
- šířka: 218mm
- výška: 16mm
- hmotnost: 772g
- ISBN: 978–80–7541–323–9
- jazyk: česky