Jalovec celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby.
Balení: 30 g
Související produkty
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení: 15 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g