SONETT Pomerančový intenzivní čistič 500 ml

Kód: 0361
129 Kč
Skladem (5 ks)

Intenzivní čistič bojuje proti odolné špíně a mastnotě. Obsažený BIO pomerančový olej provoní každou opečovávanou plochu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysoce koncentrovaný intenzivní čistič s BIO pomerančovým olejem účinně odstraňuje zažranou špínu a mastnotu na sporácích, digestořích či kovovém nádobí. Je také vhodný pro septiky.

Dokonale vyčistí všechny voděodolné povrchy v:

  • domácnosti
  • kuchyních
  • koupelnách
  • toaletách
  • dílně a dalších místnostech

Dávkování: Podle úrovně znečištění použijte přípravek neředěný nebo ho nařeďte vodou do poměru 1:10. Na čištění oken a podlah použijte 5 ml na 10 l vody.

Varování: Přípravek obsahuje nebezpečné látky: Alcylpolyglycosid C10-16, ethanol, kyselina sírová, mono C12-14-alkylestery, sodná sůl.

Může vyvolat alergickou kožní reakci. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Kontaminovaný oděv před opětovným použitím vyperte. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů.

Obsahuje přírodní limonene: může vyvolat podráždění při kontaktu s pokožkou. Škodlivý pro vodní organismy.

Složení INCI:
Aqua, alkylpolyglucoside C8–C16 (coco glucoside, lauryl glucoside), sodium C12–C14 fatty alcohol sulphate (sodium lauryl sulfate), alcohol, limonene, sodium citrate, parfum*, limonene*, linalool*, citronellol*, geraniol*.

*organicky pěstované s certifikací

Technické údaje:
Hustota: (20°C) cca. 1,03 g/cm³
Hodnota pH: (20°C, 5 g/l H₂O) cca. 7,5-8,5

Doplňkové parametry

Kategorie: ÚKLID
Hmotnost: 0.545 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: