Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka
Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
Celý popis
179 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
179 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
21.5.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
21.5.2024 -
22.5.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
- Datum vydání: 01. 01. 2012
- Počet stran: 128
- ISBN: 978–80–247–4266–3
- Vazba: Šitá vazba