10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11327876

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Celý popis
179 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
179 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

21.5.2024 na výdejním místě
21.5.2024 - 22.5.2024 na vaší adrese

Popis

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

  • Datum vydání: 01. 01. 2012
  • Počet stran: 128
  • ISBN: 978–80–247–4266–3
  • Vazba: Šitá vazba