Obrázek je ilustrativní

Sonnentor Hořčice žlutá bio, semínka 120g

Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží, čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari-past a kořenících směsí. Kdo rád experimentuje, může hořčičná semínka také nakličovat a tyto chutné lehce ostré klíčky použít do salátů. Doba namáčení: 15 minut. Doba klíčení: 5-6 dní. Ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně proplachovat. Tip: Dříve než při vaření přidáte ostatní přísady, je vhodné hořčičná semínka orestovat společně s cibulí a česnekem.

Skladem na e-shopu
Zaregistrujte se a nákupem získáte 65 bodů
65 Kč
PDKSD00774
ZnačkaSonnentor

Přibalový leták Sonnentor Hořčice žlutá bio, semínka 120g

Přibalový leták si před použitím pozorně prostudujte

Stáhnout přibalový leták

Recenze produktu Sonnentor Hořčice žlutá bio, semínka 120g

0 %
0 hodnocení
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskuze k produktu Sonnentor Hořčice žlutá bio, semínka 120g

Potřebujete poradit? Neváhejte se nás zeptat v diskuzi

Mohlo by vás zajímat

Zapojte se do našeho věrnostního programu