HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní  převážně při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování jiných pokrmů. S tmavým rýžovým octem se setkáte spíš v Číně. Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí v přípravě sushi. Má jedinečnou jemnou chuť, která ostatní vůně a chutě nepotlačí ale podpoří. Vinný, jablečný či lihový jsou příliš výrazné a tedy se pro přípravu sushi... Celý popis

Koupit za 125 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní  převážně při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování jiných pokrmů. S tmavým rýžovým octem se setkáte spíš v Číně.

Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí v přípravě sushi. Má jedinečnou jemnou chuť, která ostatní vůně a chutě nepotlačí ale podpoří.

Vinný, jablečný či lihový jsou příliš výrazné a tedy se pro přípravu sushi nehodí.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hengshun