HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní převážně při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování jiných pokrmů. S tmavým rýžovým octem se setkáte spíš v Číně. Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí v přípravě sushi. Má jedinečnou jemnou chuť, která ostatní vůně a chutě nepotlačí ale podpoří. Vinný, jablečný či lihový jsou příliš výrazné a tedy se pro přípravu sushi... Celý popis
Koupit za 125 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Hengshun Bílý rýžový ocet 9% 500ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
125 Kč
Koupit za 125 Kč
99 %
Ostatní Bílý rýžový ocet 9 % Hengshun 500 ml
Doprava:
55 Kč
Skladem
130 Kč
Koupit za 130 Kč
96 %
HENG SHUN Rýžový ocet 9° 500ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Popis
HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní převážně při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování jiných pokrmů. S tmavým rýžovým octem se setkáte spíš v Číně.
Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí v přípravě sushi. Má jedinečnou jemnou chuť, která ostatní vůně a chutě nepotlačí ale podpoří.
Vinný, jablečný či lihový jsou příliš výrazné a tedy se pro přípravu sushi nehodí.
Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí v přípravě sushi. Má jedinečnou jemnou chuť, která ostatní vůně a chutě nepotlačí ale podpoří.
Vinný, jablečný či lihový jsou příliš výrazné a tedy se pro přípravu sushi nehodí.
Parametry
| Výrobce | Hengshun |