RÝŽOVÁ MOUKA - Krupice jemná - pro ryby - pytel 25 kg Vynikající pojivová surovina do těst a vnadících směsí Také velmi účinný chuťový atraktor pro ryby - Charakteristika: Cereální rýžová mouka - krupice obsahuje vysoké procento lepku ( obilné bílkoviny ), který má výborné plastifikační účinky na těsto. Proto může být rýžová krupice jednou z hlavních složek při výrobě těst na boilis nebo pelet. Rýžová krupice dokáže po uvaření těsto také zhutnit a vytvrdit. Tím, že není zrno loupané, nese... Celý popis
Koupit za 990 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
RÝŽOVÁ MOUKA - Krupice jemná - pro ryby - pytel 25 kg
Vynikající pojivová surovina do těst a vnadících směsí
Také velmi účinný chuťový atraktor pro ryby
- Charakteristika: Cereální rýžová mouka - krupice obsahuje vysoké procento lepku ( obilné bílkoviny ), který má výborné plastifikační účinky na těsto. Proto může být rýžová krupice jednou z hlavních složek při výrobě těst na boilis nebo pelet. Rýžová krupice dokáže po uvaření těsto také zhutnit a vytvrdit. Tím, že není zrno loupané, nese si všechny pachové i chuťové složky.
- Tip na použití: Rýžová krupice je výborné pojidlo do všech druhů, především vařených těst, díky vysokému obsahu škrobu a lepku. Je navíc pro ryby velmi chutná a aromatická. Vmíchá se do suché, sypké směsi a až poté se přídává voda. Čím vyšší je obsah krupice ve směsi tím je pak výrobek hutnější a soudržnější.
Dávkování obecně: Doporučuji 20 - 30 % z celkového obsahu směsi. Pro vyšší nerozpustnost můžete dát do směsi až 50%.
-
Skladování a spotřeba: Skladujte v hermetických PVC obalech, v suchu a chladu do cca 20 °C, bez přístupu přímého slunečního svitu.
-
Spotřebujte do 10 měsíců od data výroby.
-
Pozor na napadéní mouky moly. Pokud se vám to stane, spotřebujte ji co nejdříve, rybám to nijak nevadí.
Vynikající pojivová surovina do těst a vnadících směsí
Také velmi účinný chuťový atraktor pro ryby
- Charakteristika: Cereální rýžová mouka - krupice obsahuje vysoké procento lepku ( obilné bílkoviny ), který má výborné plastifikační účinky na těsto. Proto může být rýžová krupice jednou z hlavních složek při výrobě těst na boilis nebo pelet. Rýžová krupice dokáže po uvaření těsto také zhutnit a vytvrdit. Tím, že není zrno loupané, nese si všechny pachové i chuťové složky.
- Tip na použití: Rýžová krupice je výborné pojidlo do všech druhů, především vařených těst, díky vysokému obsahu škrobu a lepku. Je navíc pro ryby velmi chutná a aromatická. Vmíchá se do suché, sypké směsi a až poté se přídává voda. Čím vyšší je obsah krupice ve směsi tím je pak výrobek hutnější a soudržnější.
Dávkování obecně: Doporučuji 20 - 30 % z celkového obsahu směsi. Pro vyšší nerozpustnost můžete dát do směsi až 50%.
-
Skladování a spotřeba: Skladujte v hermetických PVC obalech, v suchu a chladu do cca 20 °C, bez přístupu přímého slunečního svitu.
-
Spotřebujte do 10 měsíců od data výroby.
-
Pozor na napadéní mouky moly. Pokud se vám to stane, spotřebujte ji co nejdříve, rybám to nijak nevadí.
Parametry
Výrobce | Krmiva Hulín |