KÁVA: Costa Rica Hacienda Sonora Black Honey Catuai OBLAST: ALEJUELA, GRECIA, VALEE CENTRAL, COSTA RICA Druh: Arabica Odrůda: Catuai Nadmořská výška pěstování: 1 200 - 1 300 m Období sklizně: říjen - březen Proces: Black Honey Sušení: Terasy Stupeň pražení: Střední Acidita: Střední Cupping score: 84,25 Chuťový profil: mandle, jablka, med, hibiscus Hacienda Sonora má 100 hektarů plných biodiverzity, která doplňuje obnovitelnou energii a nízký dopad zpracování, které používají k produkci... Celý popis
Koupit za 1 034 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
KÁVA: Costa Rica Hacienda Sonora Black Honey Catuai
OBLAST: ALEJUELA, GRECIA, VALEE CENTRAL, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Catuai
Nadmořská výška pěstování: 1 200 - 1 300 m
Období sklizně: říjen - březen
Proces: Black Honey
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Cupping score: 84,25
Chuťový profil: mandle, jablka, med, hibiscus
Hacienda Sonora má 100 hektarů plných biodiverzity, která doplňuje obnovitelnou energii a nízký dopad zpracování, které používají k produkci kvalitních udržitelných káv. Tento lot je odrůda Catuai, kříženec Mundo Novo a Caturra, který se běžně pěstuje v celé Střední Americe a Brazílii. Káva chutná jako sladké pečivo s tóny koření a karamelu.
Metoda zpracování Black Honey:
Jedná se o proces zpracování kávy, při kterém se kávové třešně zbaví slupky, ale část dužiny zůstane na zrnu během sušení. To způsobuje tmavší barvu a sladší, intenzivnější chuť, připomínající med, proto název "Black Honey".
OBLAST: ALEJUELA, GRECIA, VALEE CENTRAL, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Catuai
Nadmořská výška pěstování: 1 200 - 1 300 m
Období sklizně: říjen - březen
Proces: Black Honey
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Cupping score: 84,25
Chuťový profil: mandle, jablka, med, hibiscus
Hacienda Sonora má 100 hektarů plných biodiverzity, která doplňuje obnovitelnou energii a nízký dopad zpracování, které používají k produkci kvalitních udržitelných káv. Tento lot je odrůda Catuai, kříženec Mundo Novo a Caturra, který se běžně pěstuje v celé Střední Americe a Brazílii. Káva chutná jako sladké pečivo s tóny koření a karamelu.
Metoda zpracování Black Honey:
Jedná se o proces zpracování kávy, při kterém se kávové třešně zbaví slupky, ale část dužiny zůstane na zrnu během sušení. To způsobuje tmavší barvu a sladší, intenzivnější chuť, připomínající med, proto název "Black Honey".
Parametry
Hmotnost | 1000 g |
Země původu | Spojené státy americké |
Kyselost | střední |
Výběrová | ano |