Vítejte ve světě zdraví a krásy NATURINI Nabízíme vám širokou škálu zdravých, přírodních produktů, jako jsou: za studena lisované oleje, aromatické koření, sladké medy a sušené plody a ořechy. Jsme výrobcem za studena lisovaných olejů značky Naturini, a proto při nákupu u nás získáte produkt nejvyšší kvality, 100% přírodní bez GMO. OLEJ ZE SLADKÝCH MANDLÍ 500 ml • Lisováno v naší olejárně čerstvě v Polsku, nikoliv dováženo před měsíci a rozléváno • Nerafinovaný, bez konzervantů a umělých barviv... Celý popis
Koupit za 352 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vítejte ve světě zdraví a krásy NATURINI
Nabízíme vám širokou škálu zdravých, přírodních produktů, jako jsou: za studena lisované oleje, aromatické koření, sladké medy a sušené plody a ořechy.
Jsme výrobcem za studena lisovaných olejů značky Naturini, a proto při nákupu u nás získáte produkt nejvyšší kvality, 100% přírodní bez GMO.
OLEJ ZE SLADKÝCH MANDLÍ 500 ml
• Lisováno v naší olejárně čerstvě v Polsku, nikoliv dováženo před měsíci a rozléváno
• Nerafinovaný, bez konzervantů a umělých barviv
• Čerstvý, průběžně lisovaný, při teplotě nižší než 40 °C
INCI: Prunus / Prunus (sladký altmový) olej
Číslo CAS: 8007-69-0
Olej ze sladkých mandlí má protistárnoucí a hydratační účinek. Je skvělým základem pro domácí kosmetiku a je bohatým zdrojem minerálů a vitamínů, zejména vitamínů A a E, tedy přírodního antioxidantu.
Použití:
- hydratace pro ruce a nohy s popraskanou pokožkou
- jako jemný peeling na obličej
- pomáhá při odličování
- jako přísada do nočního krému
- nezbytný při regenerační kúře na vlasy
- jako změkčující balzám na rty
Proč používat mandlový olej?
- snadno se roztírá a rychle se vstřebává;
- navrací pleti zářivost;
- odstraňuje odumřelé buňky a hloubkově hydratuje;
- zmírňuje podráždění a je jemný;
- může zpomalit stárnutí pokožky;
- má krásnou oříškovou vůni
- nevyžaduje ředění a lze jej aplikovat přímo na pokožku jako sérum Je také vhodné jím obohatit krém, balzám nebo masku
Může být používán pouze za studena, nesmí se zahřívat, protože to způsobuje ztrátu nutričních hodnot.
Dbáme o bezpečnou přepravu, abyste získali produkt nejvyšší kvality:
• oleje rozlijeme do tmavých PET lahví. To chrání olej během přepravy a před účinky slunečního záření, které způsobuje oxidaci citlivých mastných kyselin.
Vzhledem k vysokému obsahu nenasycených kyselin jej doporučujeme používat v kosmetických přípravcích jako účinnou látku v množství 10-20 %.
Oleje Naturini lze úspěšně použít jako základní složku pro výrobu přírodních kosmetických přípravků, jako jsou mýdla nebo krémy.
Nabízíme vám širokou škálu zdravých, přírodních produktů, jako jsou: za studena lisované oleje, aromatické koření, sladké medy a sušené plody a ořechy.
Jsme výrobcem za studena lisovaných olejů značky Naturini, a proto při nákupu u nás získáte produkt nejvyšší kvality, 100% přírodní bez GMO.
OLEJ ZE SLADKÝCH MANDLÍ 500 ml
• Lisováno v naší olejárně čerstvě v Polsku, nikoliv dováženo před měsíci a rozléváno
• Nerafinovaný, bez konzervantů a umělých barviv
• Čerstvý, průběžně lisovaný, při teplotě nižší než 40 °C
INCI: Prunus / Prunus (sladký altmový) olej
Číslo CAS: 8007-69-0
Olej ze sladkých mandlí má protistárnoucí a hydratační účinek. Je skvělým základem pro domácí kosmetiku a je bohatým zdrojem minerálů a vitamínů, zejména vitamínů A a E, tedy přírodního antioxidantu.
Použití:
- hydratace pro ruce a nohy s popraskanou pokožkou
- jako jemný peeling na obličej
- pomáhá při odličování
- jako přísada do nočního krému
- nezbytný při regenerační kúře na vlasy
- jako změkčující balzám na rty
Proč používat mandlový olej?
- snadno se roztírá a rychle se vstřebává;
- navrací pleti zářivost;
- odstraňuje odumřelé buňky a hloubkově hydratuje;
- zmírňuje podráždění a je jemný;
- může zpomalit stárnutí pokožky;
- má krásnou oříškovou vůni
- nevyžaduje ředění a lze jej aplikovat přímo na pokožku jako sérum Je také vhodné jím obohatit krém, balzám nebo masku
Může být používán pouze za studena, nesmí se zahřívat, protože to způsobuje ztrátu nutričních hodnot.
Dbáme o bezpečnou přepravu, abyste získali produkt nejvyšší kvality:
• oleje rozlijeme do tmavých PET lahví. To chrání olej během přepravy a před účinky slunečního záření, které způsobuje oxidaci citlivých mastných kyselin.
Vzhledem k vysokému obsahu nenasycených kyselin jej doporučujeme používat v kosmetických přípravcích jako účinnou látku v množství 10-20 %.
Oleje Naturini lze úspěšně použít jako základní složku pro výrobu přírodních kosmetických přípravků, jako jsou mýdla nebo krémy.
Parametry
| Výrobce | Naturini |
| Značka | Naturini |