Hrozny se sklízejí ručně do 20 kg beden, poté rychle přeneseny do vinařství, kde se odstopkují a drtí. Směs zůstává v tancích při nízké teplotě, aby proběhla před-fermentační macerace. Následuje alkoholové kvašení při 22- 26°C po dobu cca 15-20 dnů za častého promíchávání. Po alkoholovém kvašení se víno přemístí a spustí se malolaktická fermentace (jablečno-mléčné kvašení). Víno před lahvováním zraje 6 měsíců ve dřevěných sudech. Víno provází sytě červená barva. Vůně připomíná švestky, červené ovoce... Celý popis

Koupit za 269 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Hrozny se sklízejí ručně do 20 kg beden, poté rychle přeneseny do vinařství, kde se odstopkují a drtí. Směs zůstává v tancích při nízké teplotě, aby proběhla před-fermentační macerace. Následuje alkoholové kvašení při 22- 26°C po dobu cca 15-20 dnů za častého promíchávání. Po alkoholovém kvašení se víno přemístí a spustí se malolaktická fermentace (jablečno-mléčné kvašení). Víno před lahvováním zraje 6 měsíců ve dřevěných sudech.
Víno provází sytě červená barva. Vůně připomíná švestky, červené ovoce a lékořici s tóny vanilky, kávy a kakaa. V chuti je hřejivé, plné, vyvážené, s jemnými taniny. Elegantní a sametové.
Ideální v kombinaci s grilovanými a pečenými červenými masy a výraznými sýry. Výborně doprovází jehněčí maso, kůzlečí maso, hovězí žebra.
Zobrazit více

Parametry

Ročník vína 2023
Značka Duca di Pasquale
Země původu Itálie
Objem 0.75 l
Barva vína červená
Obsah cukru suchá