Esenciální olej z bílé magnolie je široce používán v parfémech, koupelových olejích, sprchových gelech, obličejových maskách, vlasové kosmetice, potpourri, osvěžovačů prostoru, vonných svíčkách a dalších aromatických produktech. Při lokálním...

Koupit za 158 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Esenciální olej z bílé magnolie je široce používán v parfémech, koupelových olejích, sprchových gelech, obličejových maskách, vlasové kosmetice, potpourri, osvěžovačů prostoru, vonných svíčkách a dalších aromatických produktech. Při lokálním...
Zobrazit více

Parametry

Značka Phytos