ProBio Mungo Bio 0,5 kg

100 %
(1 hodnocení)

Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, kterévynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy. Ráno vodu slijte, několikrát fazolky propláchněte a nechte odkapat. Vraťte fazolky do misky, překryjte navlhčenou látkou a nechte klíčit. Nezapomeňte pravidelně asi 3x denně proplachovat... Celý popis

Koupit za 92 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny! Mungo jsou malé zelené fazolky, kterévynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy. Ráno vodu slijte, několikrát fazolky propláchněte a nechte odkapat. Vraťte fazolky do misky, překryjte navlhčenou látkou a nechte klíčit. Nezapomeňte pravidelně asi 3x denně proplachovat a udržovat dostatečnou vlhkost. Po 2-3 dnech jsou výhonky připravené ke konzumaci. Chutí připomínají zelený hrášek, jsou šťavnaté a příjemně křupavé. Naklíčené mungo přidávejte do pokrmů syrové nebo jen krátce blanšírujte, abyste využili co nejvíce obsažených živin. Ale pozor naklíčeného munga snězte maximálně jednu hrst denně!

Složení:

100 % mungo BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:
1322 kJ / 316 kcal
Tuky:
0,8 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
55,6 g
z toho cukry:
1,1 g
Vláknina:
6,4 g
Bílkoviny:
21,6 g
Sůl:
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pro-bio
Bio ano