Esenciální olej Tea Tree Venoc 10ml Esenciální olej z čajovníku (Melaleuca alternifolia) je známý pro své silné antibakteriální, antiseptické a protizánětlivé účinky. Získává se z listů a větví čajovníkového stromu pocházejícího z Austrálie. Díky své všestrannosti a širokým možnostem využití je tea tree olej oblíbenou volbou v přírodní kosmetice i aromaterapii Esenciální olej z čajovníku je jedním z nejlépe prozkoumaných esenciálních olejů a jeho účinky jsou dobře zdokumentovány. Pokud jej používáte... Celý popis
Koupit za 154 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
Venoc Esenciální olej Čajovník - Tea Tree 10 ml
Doprava:
84 Kč
Skladem
154 Kč
Koupit za 154 Kč
94 %
Esenciální olej Tea Tree Venoc 10ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
154 Kč
Koupit za 154 Kč
97 %
Venoc Esenciální olej Čajovník - Tea Tree 10 ml
Doprava:
84 Kč
Skladem
154 Kč
Koupit za 154 Kč
100 %
Esenciální olej Tea Tree Venoc 10ml
Doprava:
89 Kč
Skladem
146 Kč
Koupit za 146 Kč
100 %
Venoc Esenciální olej Čajovník - Tea Tree 10ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Popis
Esenciální olej Tea Tree Venoc 10ml
Esenciální olej z čajovníku (Melaleuca alternifolia) je známý pro své silné antibakteriální, antiseptické a protizánětlivé účinky. Získává se z listů a větví čajovníkového stromu pocházejícího z Austrálie. Díky své všestrannosti a širokým možnostem využití je tea tree olej oblíbenou volbou v přírodní kosmetice i aromaterapii
Esenciální olej z čajovníku je jedním z nejlépe prozkoumaných esenciálních olejů a jeho účinky jsou dobře zdokumentovány. Pokud jej používáte na pokožku, měli byste jej vždy ředit s nosným olejem, aby nedošlo k podráždění. Většina lidí tea tree olej dobře snáší, ale před použitím na větší část pokožky vždy proveďte test citlivosti na malé ploše pokožky.
Jaké jsou klíčové vlastnosti a účinky Tea tree esenciálního oleje?
Má antibakteriální účinek: Tea tree olej je známý svými silnými antibakteriálními, antimykotickými a antivirovými účinky. Pomáhá likvidovat patogenní mikroorganismy, takže je užitečný při léčbě akné, plísňových infekcí, nebo jiných kožních problémů.
Pečuje o pleť: Esenciální olej tea tree je oblíbený při ošetřování problematické pleti. Může pomoci snížit výskyt akné, urychlit hojení drobných ran a zklidnit podrážděnou pokožku. Můžete jej aplikovat přímo na postižené místo nebo jej přidávat do přípravků péče o pleť.
Uvolňuje dýchací cesty: Tea tree olej má dekongestantní účinky (snižuje nadměrné překrvení nosní sliznice) a může pomoci uvolnit dýchací cesty při nachlazení nebo alergii. Vdechování výparů tea tree oleje může přinést úlevu při ucpaném nosu.
Má hojivé účinky na nehty: Tea tree olej je oblíbený při léčbě plísňových infekcí nehtů. Jeho protiplísňové vlastnosti mohou pomoci zlepšit stav nehtů a zamezit dalšímu šíření infekce.
Odpuzuje hmyz: Tea tree olej odpuzuje hmyz, jako jsou komáři, vosy nebo klíšťata. Jeho používání jako přírodního repelentu může pomoci minimalizovat obtěžování hmyzem.
Jak a na co mohu EO z čajovníku použít?
Esenciální olej tea tree lze použít mnoha způsoby, například k inhalaci, aplikaci na pokožku nebo jako přísadu do kosmetických přípravků a výrobků pro domácnost. Díky své všestrannosti a účinnosti je cenným doplňkem vaší přírodní péče o zdraví a krásu.Je vhodný také do aroma lamp a odpařovačů.
❗ Esenciální oleje jsou obvykle velmi silně koncentrované, a proto stačí vždy aplikovat jen pár kapek. Při aplikaci na pokožku jej nejprve vždy zřeďte s jiným nosným olejem, jako je třeba jojobový, mandlový nebo kokosový olej.
❗ Před prvním použitím udělejte test snášenlivosti na malém kousku kůže (např. na předloktí), abyste předešli případnému podráždění kůže v případě, že by vám konkrétně daný druh oleje nevyhovoval.
Upozornění
Nepoužívejte vnitřně. Zamezte kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a tmavém místě.
Esenciální olej z čajovníku (Melaleuca alternifolia) je známý pro své silné antibakteriální, antiseptické a protizánětlivé účinky. Získává se z listů a větví čajovníkového stromu pocházejícího z Austrálie. Díky své všestrannosti a širokým možnostem využití je tea tree olej oblíbenou volbou v přírodní kosmetice i aromaterapii
Esenciální olej z čajovníku je jedním z nejlépe prozkoumaných esenciálních olejů a jeho účinky jsou dobře zdokumentovány. Pokud jej používáte na pokožku, měli byste jej vždy ředit s nosným olejem, aby nedošlo k podráždění. Většina lidí tea tree olej dobře snáší, ale před použitím na větší část pokožky vždy proveďte test citlivosti na malé ploše pokožky.
Jaké jsou klíčové vlastnosti a účinky Tea tree esenciálního oleje?
Má antibakteriální účinek: Tea tree olej je známý svými silnými antibakteriálními, antimykotickými a antivirovými účinky. Pomáhá likvidovat patogenní mikroorganismy, takže je užitečný při léčbě akné, plísňových infekcí, nebo jiných kožních problémů.
Pečuje o pleť: Esenciální olej tea tree je oblíbený při ošetřování problematické pleti. Může pomoci snížit výskyt akné, urychlit hojení drobných ran a zklidnit podrážděnou pokožku. Můžete jej aplikovat přímo na postižené místo nebo jej přidávat do přípravků péče o pleť.
Uvolňuje dýchací cesty: Tea tree olej má dekongestantní účinky (snižuje nadměrné překrvení nosní sliznice) a může pomoci uvolnit dýchací cesty při nachlazení nebo alergii. Vdechování výparů tea tree oleje může přinést úlevu při ucpaném nosu.
Má hojivé účinky na nehty: Tea tree olej je oblíbený při léčbě plísňových infekcí nehtů. Jeho protiplísňové vlastnosti mohou pomoci zlepšit stav nehtů a zamezit dalšímu šíření infekce.
Odpuzuje hmyz: Tea tree olej odpuzuje hmyz, jako jsou komáři, vosy nebo klíšťata. Jeho používání jako přírodního repelentu může pomoci minimalizovat obtěžování hmyzem.
Jak a na co mohu EO z čajovníku použít?
Esenciální olej tea tree lze použít mnoha způsoby, například k inhalaci, aplikaci na pokožku nebo jako přísadu do kosmetických přípravků a výrobků pro domácnost. Díky své všestrannosti a účinnosti je cenným doplňkem vaší přírodní péče o zdraví a krásu.Je vhodný také do aroma lamp a odpařovačů.
❗ Esenciální oleje jsou obvykle velmi silně koncentrované, a proto stačí vždy aplikovat jen pár kapek. Při aplikaci na pokožku jej nejprve vždy zřeďte s jiným nosným olejem, jako je třeba jojobový, mandlový nebo kokosový olej.
❗ Před prvním použitím udělejte test snášenlivosti na malém kousku kůže (např. na předloktí), abyste předešli případnému podráždění kůže v případě, že by vám konkrétně daný druh oleje nevyhovoval.
Upozornění
Nepoužívejte vnitřně. Zamezte kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a tmavém místě.
Parametry
| Objem | 10 ml |