Vynikající káva, která je vhodná zejména pro přípravu lahodného espressa.  Chuť kávy Supremo Kolumbia Supremo je charakteristická svojí decentní kyselostí, sladce sametovou a vyváženou chutí, silným aroma s podtóny čokolády, ovoce a vlašských ořechů. Označení „Supremo“, kterým je tato káva označena, znamená velké zrno. - Jedná se o kávu střední kyselosti Odkud tato káva pochází ? Káva je pěstována ve vulkanické půdě v nadmořské výšce kolem 2200m. Právě vulkanická půda této kávě dává do vínku... Celý popis

Koupit za 149 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vynikající káva, která je vhodná zejména pro přípravu lahodného espressa. 

Chuť kávy Supremo

Kolumbia Supremo je charakteristická svojí decentní kyselostí, sladce sametovou a vyváženou chutí, silným aroma s podtóny čokolády, ovoce a vlašských ořechů. Označení „Supremo“, kterým je tato káva označena, znamená velké zrno.

- Jedná se o kávu střední kyselosti

Odkud tato káva pochází ?

Káva je pěstována ve vulkanické půdě v nadmořské výšce kolem 2200m. Právě vulkanická půda této kávě dává do vínku specifické aroma a chuť. Sklizeň této kávy probíhá v období od září do prosince.

Způsob zpracování: mokrá metoda

Jak KÁVU BALÍME ?

Jsme velmi odpovědní ve výběru obalů. Pro naše kávy vybíráme jen ty nejlepší certifikované vzduchotěsné obaly s vnitřní Al vrstvou, která ochraňuje kávu proti pronikání vlhkosti a UV záření, které kávu poškozují. Obal se skládá ze 3 vrstev, které násobí ochranu samotné kávy a jednocestného ventilu, který slouží pro postupné uvolňování CO2. 

Proč balíme kávu do trojvrstvých sáčků s ventilem? Je pro nás důležité, aby Vám naše káva vydržela co nejdéle a v co nejvyšší možné jakosti.

JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?

Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.

JAK KÁVU SKLADOVAT ?

O tomto tématu si přečtěte > Zde 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Vital Country
Hmotnost 250 g
Složení kávy arabika
Země původu Kolumbie
Stupeň pražení střední
Kyselost Káva s nízkou kyselostí