Odkud káva Yirgacheffe pochází Etiopie je kolébkou všech arabik. Region Yirgacheffe patří k průkopníkům tzv. „mokrého zpracování“ kávy. Tento proces se označuje "washed" nebo-li praná (zrna). Místní farmáři si zakládají na menší rodinné produkci tradičních typů kávy. Plantáže se nacházejí ve výšce od 1700 do 2200 metrů nad mořem. Chuť kávy Ethiopia Yirgacheffe Káva Ethiopia Yirgacheffe z Etiopie láká svou nasládlou chutí ovoce a koření, doprovázenou bohatou květinovou vůní. Její neobvyklost spočívá... Celý popis
Koupit za 492 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vital Country Ethiopia Yirgacheffe 1kg Zrnková
Doprava:
69 Kč
492 Kč
Koupit za 492 Kč
Popis
Odkud káva Yirgacheffe pochází
Etiopie je kolébkou všech arabik. Region Yirgacheffe patří k průkopníkům tzv. „mokrého zpracování“ kávy. Tento proces se označuje "washed" nebo-li praná (zrna). Místní farmáři si zakládají na menší rodinné produkci tradičních typů kávy. Plantáže se nacházejí ve výšce od 1700 do 2200 metrů nad mořem.
Chuť kávy Ethiopia Yirgacheffe
Káva Ethiopia Yirgacheffe z Etiopie láká svou nasládlou chutí ovoce a koření, doprovázenou bohatou květinovou vůní. Její neobvyklost spočívá v tom, že většina plodiny pochází z divoce rostoucích kávovníků, což jí propůjčuje skutečně exotický charakter a příjemnou, elegantní kyselost.
Jedná se o kávu střední kyselosti
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde
Etiopie je kolébkou všech arabik. Region Yirgacheffe patří k průkopníkům tzv. „mokrého zpracování“ kávy. Tento proces se označuje "washed" nebo-li praná (zrna). Místní farmáři si zakládají na menší rodinné produkci tradičních typů kávy. Plantáže se nacházejí ve výšce od 1700 do 2200 metrů nad mořem.
Chuť kávy Ethiopia Yirgacheffe
Káva Ethiopia Yirgacheffe z Etiopie láká svou nasládlou chutí ovoce a koření, doprovázenou bohatou květinovou vůní. Její neobvyklost spočívá v tom, že většina plodiny pochází z divoce rostoucích kávovníků, což jí propůjčuje skutečně exotický charakter a příjemnou, elegantní kyselost.
Jedná se o kávu střední kyselosti
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde
Parametry
Výrobce | Vital Country |
Složení kávy | arabika |
Země původu | Etiopie |
Stupeň pražení | střední |
Kyselost | Káva s nízkou kyselostí |