Bezlepkové potraviny Chléb Pro zdraví... se sojovou vlákninou slouží k přípravě chleba s jemnou chutí se světlejší vláčnou střídou. Obsahuje kvalitní sojovou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb. Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 20 mg na 1 kg výrobku určeného ke spotřebě . Použité suroviny: deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky,... Celý popis
Koupit za 43 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Kaše instantní dětská bezlepková 250g
Doprava:
69 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
Labeta Dětská kaše instantní bez lepku 250 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
LABETA Dětská kaše instantní bez lepku 250g
Doprava:
55 Kč
Skladem
53 Kč
Koupit za 53 Kč
INSTANTNÍ DĚTSKÁ KAŠE BEZ LEPKU 250 g LABETA
Doprava:
69 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč
Popis
Bezlepkové potraviny Chléb Pro zdraví... se sojovou vlákninou slouží k přípravě chleba s jemnou chutí se světlejší vláčnou střídou. Obsahuje kvalitní sojovou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb.
Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 20 mg na 1 kg výrobku určeného ke spotřebě .
Použité suroviny: deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, sojová vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření
Skladování: Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené v původním obalu.
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby.
Balení: 500 g
Základní příprava: Směs je určena jak pro pečení v domácích píckách (krátký dvouhodinový program), tak v běžné troubě. V tomto případě k 500 g směsi přidáme 465 g vody, 20 g oleje a 13 g čerstvého droždí. Těsto vymícháme a dobře zpracované necháme 15 minut stát. Pak jím naplníme důkladně vymazanou formu. Chléb necháme kynout 45–60 minut. Pečeme ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak 180 °C) cca 60 minut.
Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 20 mg na 1 kg výrobku určeného ke spotřebě .
Použité suroviny: deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, sojová vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření
Skladování: Při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené v původním obalu.
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby.
Balení: 500 g
Základní příprava: Směs je určena jak pro pečení v domácích píckách (krátký dvouhodinový program), tak v běžné troubě. V tomto případě k 500 g směsi přidáme 465 g vody, 20 g oleje a 13 g čerstvého droždí. Těsto vymícháme a dobře zpracované necháme 15 minut stát. Pak jím naplníme důkladně vymazanou formu. Chléb necháme kynout 45–60 minut. Pečeme ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak 180 °C) cca 60 minut.
Parametry
Výrobce | Labeta |
Hmotnost | 250 g |
Druh | kaše |