špaldová mouka polohrubá Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti. Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny. Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu... Celý popis

Koupit za 45 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

špaldová mouka polohrubá
Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti.
Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny.
Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu sladkých i slaných pokrmů, kynutých těst na koláče, vánoček, buchet, rohlíků, pletýnek, ale dokonce i litých těst na muffiny a perník.
Skvěle se hodí i na třená těsta, různé řezy a dorty, a nezapomeňte na její použití při přípravě banánového chlebíčku nebo oblíbeného strouhaného koláče.
Složení
100% pšenice špalda

Výživové údaje na 100 g sypké směsi

Energie
1474 kJ / 348 kcal

Tuky
1,5 g

    z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g

Sacharidy
68,0 g

    z toho cukry
2,2 g

Vláknina
3,0 g

Bílkoviny
14,0 g

Sůl
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nominal
Množství 1000 g
Druh špaldové
Hrubost mletí polohrubé